top of page

Adverteren op schermen in regio Almere

Wilt u adverteren op schermen in regio Almere?

Bij AdverterenBovenKassa’s werken we aan supermarktreclamecampagnes.

Bent u een lokale ondernemer of heeft u een bedrijf en wilt u meer naamsbekendheid? Adverteren op de schermen in een supermarkt is een laagdrempelige en voordelige manier van adverteren.

Zoekt u naar mediastrategieën om uw dienst of boodschap onder de aandacht te brengen bij een groter publiek? Start dan met reclame maken in supermarkten.

Wij werken samen met verschillende Albert Heijn-filialen in regio Almere. Wilt u bijvoorbeeld adverteren in Almere Stad, Almere Poort, Almere Haven of Almere Oosterwold? Bekijk onderstaande locaties. Klik op een locatie om naar de detailpagina van die specifieke winkel te gaan:

AdverterenBovenKassa’s helpt u lokaal naamsbekendheid op te bouwen door deze voordelige manier van adverteren. U stelt zelf de campagne samen en bepaalt in welke regio’s u reclame maakt. U kunt uw eigen advertentie maken of indien gewenst kunnen wij dit voor u doen. Wij zorgen ervoor dat u goed zichtbaar kunt adverteren op de schermen in verschillende supermarkten in de regio van uw keuze, bijvoorbeeld regio Almere.

Optimaliseer uw mediastrategie

Adverteren op de schermen in de Albert Heijn in regio Almere is een slimme keuze om laagdrempelig en efficiënt een grote doelgroep aan te spreken. Wilt u ook graag zichtbaar zijn met uw onderneming in lokale supermarkten? Kies uw gewenste regio op de kaart, bekijk het tarief en vraag vrijblijvend een offerte aan. Als u hier vragen over heeft, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. U bereikt ons via xander@adverterenbovenkassas.tv of telefonisch via 0627075585.

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

bottom of page