top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Almeerse Hockeyclub Almere Stad


AdverterenbovenKassas.tv AH Marsmanplein

Uitzendlocatie Almeerse Hockeyclub in Almere Stad is met ca. 10.000 bezoekers per maand, een prachtig aanvullende uitzendlocatie in het uitzendnetwerk van AdverterenBovenKassa's.

De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als qua prestaties. De club telt ruim 1350 leden en behoort hiermee tot de grootste sportverenigingen van Almere. Ze streven naar een succesvolle combinatie van top-, prestatie- en breedtesport.

Wekelijks trainen en spelen 14 seniorenteams en 93 jeugdteams op de Almeerse velden. De prestaties van onze teams spreken voor zich de laatste jaren.

De club gaat uit van eigen kracht en leidt onze spelers zelf op. Door te investeren in de kwaliteit van onze trainers en begeleiders, de bijdrage van de vele vrijwilligers en ouders en een fantastische accommodatie met vier watervelden en drie zandvelden is de Almeerse een unieke plek in onze jonge stad om met plezier te hockeyen.

De Almeerse is een club voor iedereen. Voor topsporters, prestatie spelers en breedte sporters. Ons uitgangspunt is hockey, waarbij iedereen kan presteren op zijn of haar niveau.

In het clubhuis hangen meerdere schermen, waarvan die bij de foodcorner beschikbaar is voor adverteerders van buiten. De andere schermen zijn alleen beschikbaar voor sponsoren.

Het '43inch scherm bij de foodcorner komt prachtig tot zijn recht en is zichtbaar vanuit alle hoeken.

De clubleden vertoeven veel in het clubhuis en met name dan ook bij de bar en de foodcorner. Op het scherm staat de aanbieding van de dag en van de week afgewisseld met uw reclame. Bezoekers blijven gemiddeld ca. 10 minuten wachten op hun bestelling en bekijken in deze periode met aandacht de gehele uitzending.

Het scherm biedt de adverteerder de unieke kans om zichtbaar te zijn temidden van de leden en de emotionele beleving van de sport.

Wij zijn erg blij dat we deze aantrekkelijke uitzendlocatie hebben.

Adverteren in Almere op het grote beeldscherm temidden van de Almeerse hockeyleden wordt op deze manier wel heel aantrekkelijk!

Goede combinatie met:

- AH Parkwijk (Almere Stad)

- Plus Muziekwijk (Almere Stad)

- AH Stedenwijk (Almere Stad)

- AH Columbuskwartier (Almere Poort)

- AH Europakwartier (Almere Poort)

Adres: Klein-Brandt Sportpark, Tuinkruidenpad 4, 1312 JW Almere

Contactgegevens voor reclameuitingen en tarieven: uitzendlocatie Almeerse Hockeyclub

bottom of page