top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

AH Europakwartier Almere Poort

Adverteren op de schermen in AH Europakwartier in Almere Poort is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


AH Europakwartier in Almere Poort


Albert Heijn Europakwartier in Almere Poort, ca. 60.000 bezoekers per maand en 3 beeldschermen in het kassapark.

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Het verrassende Almere Poort

Almere Poort is een stadsdeel in de gemeente Almere, in provincie Flevoland. Het stadsdeel ligt aan de A6, vlakbij Amsterdam en 't Gooi en heeft een eigen NS station en een goede busverbinding met de andere delen van Almere. In het najaar van 2005 werd het eerste gebouw opgeleverd.


Door de prachtige ligging van Almere Poort, aan het water en het bos, kun je er verrassend wonen. In de duinen, in een herenhuis aan de gracht of juist het vrije gevoel van een Tiny House.


De toekomstige combinatie van 12.000 woningen en 30.000 werkplekken maakt Almere Poort tot een interessant, innovatief vestigingsgebied. Alles is erop gericht om te zorgen dat ondernemers en bewoners elkaar aanvullen en versterken en dat wonen en werken op een natuurlijke manier verweven worden.


In Almere Poort bouwen mensen samen aan een nieuw stadsdeel. Dát schept een band.


Uitzendlocatie Albert Heijn Europakwartier in Almere Poort is met ca. 60.000 bezoekers per maand en 3 beeldschermen in het kassapark., een prachtige uitzendlocatie in het uitzendnetwerk van AdverterenBovenKassa's. 

AdverterenbovenKassas.tv AH Marsmanplein

Met ca. 60.000 bezoekers per maand is AH Almere Europakwartier een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Almere. De 3 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Almere Europakwartier is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Almere Poort.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Europakwartier Almere Poort

Gezelligheid, volop keuze en altijd een vriendelijke glimlach. Dat vind je bij deze betrokken buurtsuper. Almere Poort is het nieuwe stadsdeel van Almere dat volop groeit. De nieuwe inwoners komen veelal uit Amsterdam, bouwen nieuw en zijn veelal kapitaal krachtig. De ideale doelgroep dus die je kunt bereiken in deze Albert Heijn.

Het behulpzame personeel loopt graag met je mee als je iets zoekt. Heb je bijzondere wensen? Bij deze supermarkt is alles mogelijk! Als klant geniet je bovendien van interessant drogisterijvoordeel en ruime openingstijden.


Wist je dat ze 365 dagen per jaar open zijn? Elke dag weer staan ze voor je klaar. Ook met versgebakken brood!


Het personeel is vriendelijk en klantgericht. Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Ruime en voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt. 

AdverterenBovenKassas.tv:

“De winkel is ook een sociale ontmoetingsplaats en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”


Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel. De drie '40 inch schermen zijn met een smalle witte omlijsting mooi geïntegreerd in het kassapark, zeer goed zichtbaar voor alle bezoekers.

De openingstijden:

AH Europakwartier: dagelijks van 08.00 tot 21.00u Zondag van 09:00 tot 20:00 !!! 


Adres: Hongarijeplaats 2, 1363 CA Almere

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Europakwartier en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie

Comments


bottom of page