top of page

Adverteren op schermen in regio Den Bosch - Tilburg

Wilt u adverteren op schermen in regio Tiburg - Den Bosch?

Bij AdverterenBovenKassa’s werken we aan supermarktreclamecampagnes.

Bent u een lokale ondernemer of heeft u een bedrijf en wilt u meer naamsbekendheid? Adverteren op de schermen in een supermarkt is een laagdrempelige en voordelige manier van adverteren.

Zoekt u naar mediastrategieën om uw dienst of boodschap onder de aandacht te brengen bij een groter publiek? Start dan met reclame maken in supermarkten.

Wij werken samen met verschillende Albert Heijn-filialen in regio Tilburg - Den Bosch. Wilt u bijvoorbeeld adverteren in Goirle, Kaatsheuvel of Zaltbommel? Bekijk onderstaande locaties. Klik op een locatie om naar de detailpagina van die specifieke winkel te gaan:

AdverterenBovenKassa’s helpt u lokaal naamsbekendheid op te bouwen door deze voordelige manier van adverteren. U stelt zelf de campagne samen en bepaalt in welke regio’s u reclame maakt. U kunt uw eigen advertentie maken of indien gewenst kunnen wij dit voor u doen. Wij zorgen ervoor dat u goed zichtbaar kunt adverteren op de schermen in verschillende supermarkten in de regio van uw keuze, bijvoorbeeld regio Denbosch-Tilburg.

Optimaliseer uw mediastrategie

Adverteren op de schermen in de Albert Heijn in regio Tilburg - Den Bosch is een slimme keuze om laagdrempelig en efficiënt een grote doelgroep aan te spreken. Wilt u ook graag zichtbaar zijn met uw onderneming in lokale supermarkten? Kies uw gewenste regio of kies een specieke winkel, bekijk het tarief en vraag vrijblijvend een offerte aan. Als u hier vragen over heeft, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. U bereikt ons via xander@adverterenbovenkassas.tv of telefonisch via 0627075585.

Klik op een winkel en bekijk direct onze mogelijkheden

bottom of page