top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Adverteren in een supermarkt in Zaltbommel

Adverteren in een supermarkt in Zaltbommel is een goede keuze als u op een voordelige manier veel potentiële klanten wilt trekken. De Albert Heijn in deze stad trekt namelijk ongeveer 150.000 bezoekers per maand. AdverterenBovenKassa’s beschikt over vier schermen in het kassapark en de zelfscan, waarop u reclame kunt maken voor uw onderneming.


Adverteren in een drukbezochte supermarkt in Zaltbommel


Albert Heijn Zaltbommel is gelegen dicht tegen het centrum van de levendige vestingstad Zaltbommel met zijn mooie gevels, oude stadswallen en de beroemde Bommelse Toren van de Sint Maartenskerk.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Zaltbommel

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Albert Heijn Zaltbommel is de grootste supermarkt van de Bommelerwaard en behoort tot de grootste Albert Heijn-winkels in Nederland, met ongeveer 150.000 bezoekers per maand. Dankzij onze vier schermen in het kassapark kunt u op efficiënte wijze reclame maken in de Albert Heijn. De AH Zaltbommel is dan ook een interessante zichtlocatie voor ondernemers die hun naamsbekendheid willen opbouwen.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in deze supermarkt en zien uw advertentie dan ook met grote regelmaat. Herhaling is hierbij het sleutelwoord.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Zaltbommel

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap, wordt de behoefte aan uw dienst ongemerkt gevoed en wordt uw bedrijf herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


U kiest zelf welke boodschap u adverteert. Deze mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Start met reclame maken

Als u wilt adverteren in supermarkten, staan wij graag voor u klaar met op maat gemaakte hulp. Zo vertellen we u ook graag hoe u het best een advertentie maakt. Bent u benieuwd naar de tarieven? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0627075585 of stuur een e-mail naar xander@adverterenbovenkassas.nl, wij vertellen u graag meer.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Zaltbommel

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Zaltbommel

"Ik ging naar Bommel om de brug te zien...". Martinus Nijhoff beschreef in 1934 de pracht van de mooie Gelderse vestingstad aan de Waal. Maar "Bommel" heeft zoveel meer! Niet alleen een prachtig pallet aan kunst en cultuur; ook leuke winkels, geweldige restaurants, historische gevels en eeuwen oude stadswallen en -muren. Dat alles zorgt ervoor dat een bezoek aan Zaltbommel altijd een belevenis is!


Albert Heijn Zaltbommel: De grootste supermarkt in de Bommelerwaard.

Wij hechten veel waarde aan service. "Onze slogan is niet voor niets: Service met een lach".


Albert Heijn Zaltbommel is sinds 1989 gevestigd in Zaltbommel als franchisevestiging. In deze geweldige Albert Heijn is er altijd iets extra’s voor de klant te vinden zoals veel extra unieke acties.


"Wij bieden u een groot assortiment aan betaalbare dagelijkse boodschappen en daarnaast ook onze excellent producten die de maaltijd weer net iets meer geven.


In onze winkel hebben wij bijzondere producten op onze Grill & Steak en de uitgebreide Wijn afdeling. In onze bakkerij wordt de gehele dag vers brood afgebakken.


Er is voldoende parkeergelegenheid en op het ruime parkeerterrein vindt u de glasbak en oliecontainer waar u terecht kunt om uw afval gescheiden in te leveren.


Wij hanteren ruime openingstijden: ma t/m za 8:00- 21:00 uur om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Mocht u via internet uw boodschappen willen bestellen en deze bij ons Pick up Point afhalen, dan kan dat natuurlijk ook.


Ons team staat klaar om u te verwelkomen:

Gewoon bij Albert Heijn Zaltbommel".


AdverterenBovenKassas.tv

In het kassapark hangen vier mooi geïntegreerde beeldschermen van AdverterenBovenKassas.tv, waarvan twee boven de zelfscan.  


Met een oppervlakte van ca 2.800m2 en ca. 150.000 bezoekers per maand is AH Zaltbommel een 'hotspot' als zichtlocatie voor lokale ondernemers in het verzorgingsgebied van AH Zaltbommel. Het verzorgingsgebied is veel groter dan alleen Zaltbommel.


De openingstijden:

AH Zaltbommel: dagelijks van 08.00 tot 21.00 uur (Koop-) Zondag van 13.00 tot 17.00 uur 


Adres AH Zaltbommel:Steenweg 8, 5301 HL Zaltbommelbutton klik naar advertentie tarief Albert Heijn Zaltbommel

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Zaltbommel

AdverterenBovenKassas in AH Zaltbommel

Комментарии


bottom of page