top of page

Uniek Selling Points

GOED ZICHTBAAR

Grote 43 inch beeldschermen in het kassapark

Zichtbaar

AdverterenBovenKassas.tv

maps icoon.jpg
Branding icoon.jpg
Branding icoon.jpg
abonnementen icoon.jpg
zichtbaar icoon.jpg
salesfunnel icoon.jpg
advertentie opmaak icoon.jpg

Afhankelijk van het aantal bezoekers en de layout van het kassapark hangen er in een Albert Heijn supermarkt tussen de twee en de vijf schermen. 

De doelstelling is dat alle supermarkt bezoekers tenminste 1x voorbij een scherm moeten komen. Ook in de zelfscan. 

Schermen in portrait opstelling
De schermen hangen vertikaal (in portrait) aan een plafond bevestiging en zijn meestal 43 inch groot. Deze vertikale opstelling is bewust gekozen, omdat het scherm zo iets lager kan komen te hangen en beter integreert in de uitstraling van de supermarkt. 

Anderzijds past het beter bij de manier waarop uw advertentie bekeken wordt.

Hoe wordt uw advertentie bekeken
De kijker scant uw advertentie van linksboven, gaat dan naar rechtsboven, daalt vervolgens schuinlinks naar de linker onderhoek, om te eindigen in de rechteronderhoek. Dit duurt hooguit een seconde.

Met de scan willen de kijkers zo snel mogelijk een inschatting kunnen maken of het bekijken van uw advertentie de moeite waard is. 

Optimaliseer uw advertentie
Uw advertentie moet dus in één oogopslag overzichtelijk zijn: Dus een duidelijk plaatje, geen kleine letters en geen lange teksten. 

Niet elk onderwerp is voor iedereen relevant. En juist in de supermarkt komen veel mensen met uiteenlopende interesses. Door het onderwerp van de advertentie goed naar voren te brengen, selecteert u uw potentiële klanten uit de grote massa. 

Gebruik daarom bovenaan de advertentie een categorie aanduiding. Bijvoorbeeld: Kinderdagverblijf, Rijschool of Restaurant. Als de kijker 'sneller dan verwacht' weet waarover de advertentie gaat, zal ze u belonen door beter naar de advertentie te kijken. 

Andersom, als de kijker teveel moeite moet doen om de advertentie te ontcijferen, dan zal ze uw advertentie helemaal niet bekijken. 

Als uw advertentie 'de moeite waard is' dan helpt u de kijker uw boodschap te onthouden door met een pakkende slagzin. 

Kleuren spelen een belangrijke rol bij het onthouden. Laat de kleuren van uw logo ondersteunend terugkomen in de opmaak

Een beeldscherm een visueel medium. Eén beeld kan meer zeggen dan duizend woorden. Communiceer daarom op een scherm met een goede foto.


Tot slot:
Een schermcampagne in de Albert Heijn zet je dus in voor een relevante boodschap met een herkenbare afzender.

Relevantie en herkenbaarheid worden met elkaar verbonden door een lokale afzender.

U mag daarom best inspelen op het lokale sentiment. Zorg daarom dat u altijd benadrukt in de advertentie dat u gevestigd bent op dezelfde locatie als de supermarktbezoeker.  

Onmisbaar in elke mediastrategie
Adverteren op de schermen in Albert Heijn is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn op hèt sociale verkeersknooppunt bij u in de buurt.

Klik op een Locatie-Pin, voor Landingspagina en Tarief

bottom of page