top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Adverteren in deze supermarkt in Kaatsheuvel

Als u wilt adverteren in een supermarkt in Kaatsheuvel, staan we bij AdverterenBovenKassa’s graag voor u klaar. De Albert Heijn in Kaatsheuvel heeft ongeveer 100.000 bezoekers per maand en wij beschikken over vier schermen in deze supermarkt, waarop u kunt adverteren aan voordelige prijzen.


Efficiënt adverteren in deze supermarkt in Kaatsheuvel


Kaatsheuvel is gelegen nabij grotere steden als Tilburg en Waalwijk. Kaatsheuvel is een van de gezelligste dorpskernen van de Brabantse gemeente Loon op Zand en is loopafstand van de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Kaatsheuvel

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Albert Heijn Den Hartog in Kaatsheuvel is een prachtige ruime winkel met een horecagelegenheid waar gasten kunnen genieten van dagvers bereide maaltijden die zij ter plekke kunnen consumeren of meenemen.


Met ongeveer 100.000 bezoekers per maand is Albert Heijn Kaatsheuvel een interessante zichtlocatie voor ondernemers die naamsbekendheid willen opbouwen in regio Kaatsheuvel. De vier schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Kaatsheuvel

Door reclame te maken in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord, want door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Wij helpen u graag bij het maken van een goede advertentie. U kunt bovendien meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Start met adverteren in de Albert Heijn

Bent u ervan overtuigd dat adverteren in supermarkten een interessante manier is om meer klanten te verkrijgen? Dat zijn we bij AdverterenBovenKassa’s ook! Bel naar 0627075585 of stuur een e-mail naar xander@adverterenbovenkassas.nl. Wij vertellen u alles over de tarieven en de mogelijkheden voor uw onderneming.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Kaatsheuvel

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Kaatsheuvel

Visie Albert Heijn Den Hartog

Het leveren van hoge kwaliteit voedsel, het halveren van voedselverspilling en de klant bewust maken van ons voedsel, dat zijn de doelstellingen van de Albert Heijn Den Hartog in Kaatsheuvel.


De nieuwe supermarkt voldoet aan alle wensen van de klant. Hiermee wordt gegarandeerd dat ook de komende jaren klanten kunnen blijven genieten van een mooie winkelervaring.


De ultramoderne Albert Heijn supermarkt met een horeca gelegenheid is een plek waar gasten kunnen genieten van dagvers bereide maaltijden die zij ter plekke kunnen consumeren of mee kunnen nemen. ‘’Hiermee kunnen we eveneens inspelen op de steeds hogere eisen die de hedendaagse klant stelt aan producten en diensten’’.


Op de eerste verdieping is een modern en fris hotelconcept genaamd GuestHouse Hotel gerealiseerd, dit concept bevat 69 kamers en stelt eveneens de foodbeleving centraal. “De producten die veel supermarktgasten niet nemen, omdat deze ‘tegen de datum’ aanzitten, zullen nu door onze koks worden verwerkt in dagverse maaltijden en menu’s”.

In de opzet en uitvoering van het nieuwe informele restaurant zal worden samengewerkt met OOKs Hospitality & Leisure, dit bedrijf zal ook de exploitatie van het GuestHouse Hotel voor haar rekening nemen.


Het personeel van Albert Heijn Den Hartog is vriendelijk en klantgericht. Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. De Albert Heijn is makkelijk bereikbaar per auto en op de ruime parkeerplaats kunt u gratis parkeren.


In Albert Heijn Kaatsheuvel hangen vier 43' inch schermen van AdverterenBovenKassas.tv, mooi geïntegreerd en goed zichtbaar in het kassapark en zelfscanplein.


De openingstijden:

Albert Heijn Kaatsheuvel is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00uur

Zondag van 08.00 tot 22.00u !!!


Adres: Gasthuisstraat 124, 5171 GJ Kaatsheuvelbutton klik naar advertentie tarief Albert Heijn Kaatsheuvel

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Kaatsheuvel

コメント


bottom of page