top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AH Kaatsheuvel

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Kaatsheuvel is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


AH Kaatsheuvel


Albert Heijn Kaatsheuvel heeft ca. 100.000 bezoekers per maand en 4 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Kaatsheuvel is gelegen nabij grotere steden als Tilburg en Waalwijk. Kaatsheuvel is een van de gezellige dorpskernen van de Brabantse gemeente Loon op Zand. Op loopafstand van de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen.


Albert Heijn Den Hartog in Kaatsheuvel is een prachtige ruime winkel met een horeca gelegenheid waar gasten kunnen genieten van dagvers bereide maaltijden die zij ter plekke kunnen consumeren of meenemen.


Albert Heijn Kaatsheuvel heeft ca. 100.000 bezoekers per maand en 4 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.


AH Kaatsheuvel Den Hartog

Met ca. 100.000 bezoekers per maand is AH Kaatsheuvel een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in regio Kaatsheuvel. De 4 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Den Hartog in Kaatsheuvel is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in regio Kaatsheuvel.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AH Vaassen

Visie AH Den Hartog

Het leveren van hoge kwaliteit voedsel, het halveren van voedselverspilling en de klant bewust maken van ons voedsel, dat zijn de doelstellingen van de AH Den Hartog.


De nieuwe supermarkt voldoet aan alle wensen van de klant. Hiermee wordt gegarandeerd dat ook de komende jaren klanten kunnen blijven genieten van een mooie winkelervaring.


De ultramoderne Albert Heijn supermarkt met een horeca gelegenheid is een plek waar gasten kunnen genieten van dagvers bereide maaltijden die zij ter plekke kunnen consumeren of mee kunnen nemen. ‘’Hiermee kunnen we eveneens inspelen op de steeds hogere eisen die de hedendaagse klant stelt aan producten en diensten’’.


Op de eerste verdieping is een modern en fris hotelconcept genaamd GuestHouse Hotel gerealiseerd, dit concept bevat 69 kamers en stelt eveneens de foodbeleving centraal. “De producten die veel supermarktgasten niet nemen, omdat deze ‘tegen de datum’ aanzitten, zullen nu door onze koks worden verwerkt in dagverse maaltijden en menu’s”.

In de opzet en uitvoering van het nieuwe informele restaurant zal worden samengewerkt met OOKs Hospitality & Leisure, dit bedrijf zal ook de exploitatie van het GuestHouse Hotel voor haar rekening nemen.


Het personeel van AH Den Hartog is vriendelijk en klantgericht. Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. De Albert Heijn is makkelijk bereikbaar per auto en op de ruime parkeerplaats kunt u gratis parkeren.


Er hangen vier 42' inch schermen van AdverterenBovenKassas.tv, mooi geïntegreerd en goed zichtbaar in het kassapark en zelfscanplein.


De openingstijden:

AH Kaatsheuvel is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00uur

Zondag van 08.00 tot 22.00u !!!


Adres: Gasthuisstraat 124, 5171 GJ Kaatsheuvelgoed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AH Vaassen

bottom of page