top of page

Uniek Selling Points

OPTIMALISEER UW MEDIASTRATEGIE

Combineer met Social Media

Media strategie

AdverterenBovenKassas.tv

maps icoon.jpg
Branding icoon.jpg
Branding icoon.jpg
abonnementen icoon.jpg
zichtbaar icoon.jpg
salesfunnel icoon.jpg
advertentie opmaak icoon.jpg

Onmisbaar in elke mediastrategie
Adverteren op de schermen in Albert Heijn is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. 

Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn op hèt sociale verkeersknooppunt bij u in de buurt.

De salesfunnel is de visualisatie van het AIDA model, met de stappen:

  1. Attention

  2. Interest

  3. Desire

  4. Action

In het AIDA model, de verkooptrechter, valt de schermcampagne onder Attention.

Welke andere media gebruikt u om de verkooptrechter te vormen?
Mijn favoriete media in mijn mediamix zijn Facebook en website SEO. Daarnaast staan email automatisering en het Cognito Offerte formulier centraal en gebruik ik website landingspagina's en whatsapp. 

In de brede kant van de trechter gebruik ik de Schermcampagne en Facebook Ads. Beide de media kunnen bij herhaling worden ingezet en roepen zo naast Attentie ook Interest op. 

Met Facebook Ads adverteer ik op Facebook in een straal van enkele kilometers rondom de Albert Heijn winkel. In de Facebook advertentie vertel ik over de mogelijkheden om te adverteren in de specifieke Albert Heijn winkel. Als er eenmaal Interest is, dan kunnen Facebook gebruikers klikken op de Lead Ad, sturen ze hun contactgegevens aan mij door, en worden ze doorgelinkt naar de landingpagina

Met ActiveCampaign (CRM) heb ik een email workflow gemaakt waarmee ik de Facebook Leads kan uitsorteren op: email geopend, link geklikt, website bezocht, tarief bekeken, contact gemaakt. 
Dit ondersteun ik met een Whatsapp bericht.  

In de sortering vallen de leads af die mijn informatie niet hebben gezien (emails niet geopend, whatsapp geen reactie). Ook vallen de leads af die aangeven geen interesse te hebben. De leads waarmee wel contact is gemaakt en die hebben aangeven interesse te hebben zijn de gekwalificeerde leads. 

Als een lead een offerte aanvraag instuurt wordt het een hot lead en wordt moeite gedaan om de klant te helpen bij het activeren van zijn campagne. 

Onmisbaar in elke mediastrategie
Adverteren op de schermen in Albert Heijn is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn op hèt sociale verkeersknooppunt bij u in de buurt.

Voor enkele klanten verzorg ik naast de schermcampagne ook andere onderdelen van de salesfunnel. Facebook (Ads) campagnes zijn redelijk standaard en kan ik eenvoudig voor een scherp tarief toevoegen aan de schermcampagne.  
Maar ook het opzetten en inrichten van een email workflow automatisering behoort tot de mogelijkheden.

Klik op een Locatie-Pin, voor Landingspagina en Tarief

bottom of page