top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Adverteren in deze supermarkt in Goirle

Adverteren in deze supermarkt in Goirle is een slimme keuze en is onmisbaar in elke mediastrategie. Albert Heijn Goirle aan het van Hogendorpplein heeft ongeveer 100.000 bezoekers per maand. Bij AdverterenBovenKassa’s hebben we vier schermen in het kassapark en bij de entree waarop advertenties worden getoond.


Waarom adverteren in deze supermarkt interessant is


Goirle, een dorp en gemeente in de provincie Noord-Brabant, in de regio Hart van Brabant, ten zuiden van Tilburg met ongeveer 25.000 inwoners, wordt soms wel omschreven als een dorp met een stads karakter. Winkelcentrum Hogendorpplein, is zeker een bezoekje waard.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn van Hogendorpplein in Goirle

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Albert Heijn Hogendorpplein Goirle


In het Brabantse Goirle, vlak bij Tilburg en de Belgische grens, ligt het winkelcentrum Hogendorpplein en de Doelenstraat. Van oudsher zijn er winkels en dienstverlenende zaken gevestigd aan of vlakbij het Van Hogendorpplein. Veel nieuwe en heel diverse winkels, supermarkten, speciaalzaken en dienstverlenende bedrijven zijn in het authentieke en nieuwe wijkcentrum aan het plein gevestigd.


Met ongeveer 100.000 bezoekers per maand is AH van Hogendorpplein in Goirle een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Goirle. De vier schermen in het kassapark en bij de entree zijn ze goed zichtbaar voor iedere bezoeker. Doordat het zo vaak wordt bezocht, kunt u op een efficiënte manier uw lokale naamsbekendheid opbouwen.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn Goirle doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Hogendorpplein Goirle

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend door te adverteren in een supermarkt. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. Mocht u vragen hebben over hoe u het best een advertentie maakt, staat ons team voor u klaar.


Adverteer op onze schermen

Wilt u graag adverteren op een reclamebord in deze winkel? Neem contact met ons op. Wij bezorgen u alle nodige informatie over de tarieven. Stuur een e-mail naar xander@adverterenbovenkassas.nl of bel naar 0627075585als u op een effectieve manier reclame wilt maken in de Albert Heijn.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn van Hogendorpplein in Goirle

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Albert Heijn Hogendorpplein Goirle

Foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Hogendorpplein Goirle

De ruimste openingstijden van de regio, volop keuze en altijd een vriendelijke glimlach. Dat vind je bij Albert Heijn van Hogendorpplein in Goirle. Het behulpzame personeel loopt graag met je mee.


Versgebakken brood, bijzondere Brabantse streekproducten, een ruime sortering bloemen en planten, hier vind je het!


Ook zijn ze verkooppunt van Nespresso-cups en oplaadpunt voor de OV-chipkaart.


Ze staan 365 dagen per jaar voor je klaar. En de auto, die parkeer je natuurlijk gratis voor de deur!

AdverterenBovenKassas.tv

Ook zijn er vier 43' inch schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark en bij de entree van Albert Heijn van Hogendorpplein in Goirle opgenomen. Het scherm bij de entree is prachtig zichtbaar voor eenieder die de winkel binnenkomt. De vier schermen zijn maximaal geïntegreerd en goed zichtbaar voor alle supermarkt bezoekers.

Wij zijn erg blij dat we deze aantrekkelijke uitzendlocatie hebben.


Het personeel is vriendelijk en klantgericht. Albert Heijn van Hogendorpplein in Goirle is een fijne winkel om boodschappen te doen. Ruime en voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.


De openingstijden:

Albert Heijn van Hogendorpplein in Goirle is dagelijks van 07.00 tot 22.00u Maandag, Zaterdag en Zondag van 08:00 tot 22:00 !!!


Adres Albert Heijn van Hogendorpplein: Koningsschild 11, 5051 TT Goirle


Foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Hogendorpplein Goirle

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn van Hogendorpplein in Goirle

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Albert Heijn Hogendorpplein Goirle

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in één van de drukste sociale verkeersknooppunten in Goirle en omgeving.

--> Ga naar de campagne instellingen van AH van Hogendorpplein in Goirle en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie.

Comments


bottom of page