top of page

Uniek Selling Points

LOKAAL BEREIK

Lokale naamsbekendheid opbouwen

Lokaal bereik

AdverterenBovenKassas.tv

maps icoon.jpg
Branding icoon.jpg
Branding icoon.jpg
abonnementen icoon.jpg
zichtbaar icoon.jpg
salesfunnel icoon.jpg
advertentie opmaak icoon.jpg

Wilt u lokale naamsbekendheid opbouwen? Dan zit u goed bij AdverterenBovenKassa’s. De supermarkt is hét sociale verkeersknooppunt in een wijk, gemeente of regio. In verschillende supermarkten hangen schermen waar advertenties op geplaatst kunnen worden. Deze schermen hangen prominent zichtbaar in het kassapark. Op deze manier kunt u op een efficiënte manier lokale naamsbekendheid opbouwen.


Lokale naamsbekendheid opbouwen door te adverteren in een supermarkt

Een supermarkt is een belangrijke ontmoetingsplek en een goede plek om te adverteren voor meer naamsbekendheid. Hier komen bekenden elkaar tegen en kletsen ze even bij. Ondertussen komt steeds uw reclame voorbij op de schermen in de supermarkt. Onbewust nemen klanten uw boodschap al in zich op en wanneer ze uw naam een volgende keer ergens anders tegenkomen, zullen ze deze herkennen. Zo kunt u eenvoudig lokale naamsbekendheid opbouwen via reclameborden in de winkel. 


Kiezen voor supermarktreclame is een efficiënte manier om te adverteren voor meer naamsbekendheid. Bij AdverterenBovenKassa’s verzorgen wij uw reclames in Albert Heijn in verschillende regio’s. U kiest zelf een uitzendlocatie voor uw supermarkt reclame. Zo beslist u zelf waar u uw lokale naamsbekendheid verder opbouwt. Wij bieden de mogelijkheid om te adverteren in supermarkten over heel het land. Zo kunt u bijvoorbeeld adverteren in:


Een supermarkt in Almere

Een supermarkt in Goirle

Een supermarkt in Kaatsheuvel

Een supermarkt in Zwolle

Een supermarkt in Amsterdam


Kies voor een efficiënte manier van adverteren

Is het voor uw bedrijf interessant om te adverteren op schermen in een supermarkt, voor het opbouwen van lokale naamsbekendheid? Het is bij supermarkt reclames belangrijk om te letten op hoe de advertentie is opgemaakt. Heeft u hier vragen over of wilt u advies? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op door te bellen met  0627075585 of stuur ons een e-mail via xander@adverterenbovenkassas.tv.

Klik op een Locatie-Pin, voor Landingspagina en Tarief

bottom of page