top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Albert Heijn Parkwijk Almere

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Parkwijk in Almere is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


Albert Heijn Almere Parkwijk


Albert Heijn Parkwijk heeft ca. 150.000 bezoekers per maand en 4 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

klik button advertentie tarief tarief Albert Heijn Parkwijk

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


In een tijdloos gebouw met een spraakmakende architectuur. Een ideale ligging naast NS-station en busknooppunt. En volop parkeerplaatsen. Albert Heijn Parkwijk is een grote prachtige ruime winkel in Almere Stad.


Het winkelcentrum Parkwijk wordt gedomineerd door deze Albert Heijn met XL-assortiment in vers en food, bloemenboeketten op maat en versgebakken brood. 


Het verzorgingsgebied van Albert Heijn Parkwijk is regionaal. Dat betekent in dit geval dat ze geheel Almere bediend, met Almere-Stad, Almere-Poort en Almere-Haven voorop.


Albert Heijn Parkwijk heeft ca. 150.000 bezoekers per maand en 4 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark en de entree.

Foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Parkwijk Almere

Met ca. 150.000 bezoekers per maand is AH Almere Parkwijk een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Almere. De 4 schermen in het kassapark, het zelfscanplein en in de entree zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Almere Parkwijk is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Almere.

klik button advertentie tarief tarief Albert Heijn Parkwijk

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Parkwijk Almere

Gezelligheid, volop keuze en altijd een vriendelijke glimlach. Dat vind je bij deze ruime Albert Heijn in Almere (met gratis parkeergelegenheid).


Ons behulpzame personeel wijst je graag de weg. Een XL-assortiment in vers en food, bloemboeketten op maat, versgebakken brood – bij ons vind je het!


We staan 365 dagen per jaar voor je klaar, tot tien uur ’s avonds. Dit alles leverde ons de titel op: ‘Beste supermarkt van Flevoland 2015-2016’. We zijn er trots op.


Supermarktmanager Patrick de Jong: "Mijn team en ik zijn trots op onze winkel. We hebben het voorrecht om in de grootste supermarkt van Almere te mogen werken met een groot assortiment. Ook bieden wij verse kruidenierswaren en dagelijks vers brood aan. Mijn team bestaat uit goed opgeleide mensen die de klant goed te hulp kunnen staan met het beantwoorden van vragen of het geven van advies.

Ons filiaal ligt midden in de wijk, dichtbij het station. We ervaren veel vaste klanten en daar zijn we heel blij mee! Met veel enthousiasme staan we dagelijks klaar voor onze klanten om ze te voorzien van hun dagelijkse en wekelijkse boodschappen. "

AdverterenBovenKassas.tv

De vier ' 40 inch schermen zijn goed zichtbaar in het kassapark en de entree. Zowel bij de entree, de counter, bij de kassa's en ook bij het verlaten van de winkel hangen de schermen goed zichtbaar. Door de omlijsting van meer dan 20cm vallen ze extra op.

Adverteren in Almere op grote beeldschermen begint bij AH Parkwijk!


De openingstijden:

AH Parkwijk is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00uur

Zondag van 08.00 tot 22.00u !!!


Adres: Watercipresstraat 15, 1326 CM Almere

Foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Parkwijk Almere


klik button advertentie tarief tarief Albert Heijn Parkwijk

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Parkwijk in Almere en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie

Opmerkingen


bottom of page