top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Adverteren supermarkt in Almere Stedenwijk

Als u wilt adverteren in een supermarkt in Almere, kan dat in de Albert Heijn Stedenwijk in Almere. Adverteren op schermen in AH Stedenwijk Almere is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Albert Heijn Stedenwijk Almere aan het 's Hertogenboschplein Almere Stad heeft ongeveer 82.000 bezoekers per maand en vier schermen van AdverterenBovenKassa’s in het kassapark. AdverterenBovenKassa’s staat graag voor u klaar om op een efficiënte manier te adverteren.

Waarom zou u adverteren in deze supermarkt?

Albert Heijn Stedenwijk is gelegen in een van de oudste buurten van Almere en grenst aan het centrum. De omgeving biedt een veelzijdigheid aan vertier. Een kinderboerderij bijvoorbeeld, grachten, een jachthaven en het Stedenwijkstrand.

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Met ca. 82.000 bezoekers per maand is AH Stedenwijk Almere een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Stedenwijk en Almere Stad. De vier reclameboren in de winkel zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

AdverterenbovenKassas.tv AH Stedenwijk Almere

Door lokaal te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat waardoor adverteren in supermarkten en erg slimme keuze is. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert, wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. Wij helpen u graag en vertellen u hoe u een goede advertentie maakt.


Adverteer in de Albert Heijn van Almere


Bent u ervan overtuigd dat adverteren in deze supermarkt in Almere een goede strategie is? Neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken. We zijn overigens in heel Nederland actief, waardoor we u ook kunnen helpen wanneer u bijvoorbeeld wilt adverteren in een supermarkt in Zwolle.

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Albert Heijn Stedenwijk:

Gezelligheid, volop keuze en altijd een vriendelijke glimlach. Dat vind je bij deze betrokken buurtsupermarkt:

Albert Heijn Stedenwijk Almere. Zoek je een bijzondere wijn of een specifieke Bonus-aanbieding? Het behulpzame personeel loopt graag met je mee. Als klant geniet je bovendien van interessant drogisterij voordeel, versgebakken brood en ruime openingstijden.

Wist je dat deze supermarkt 365 dagen per jaar open is, steeds tot tien uur ’s avonds? En de auto, die parkeer je natuurlijk gratis!

AdverterenBovenKassas.tv:

Albert Heijn Stedenwijk Almere is een sociale ontmoetingsplaats voor Almere Stedenwijk en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.

”Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

Er hangen vier '40 schermen van AdverterenBovenKassasTV in het kassapark van Albert Heijn Stedenwijk Almere. De schermen integreren mooi en worden goed gezien door vele bezoekers in deze Albert Heijn.

Adverteren in Almere Stedenwijk wordt met de uitzendlocatie AH Stedenwijk in Almere Stad wel heel aantrekkelijk!

De openingstijden:

AH Stedenwijk is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00uur

Zondag van 08.00 tot 22.00u !!!

Adres: 's-Hertogenboschplein 15, 1324 WB Almere


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Stedenwijk Almere en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie

Comments


bottom of page