top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

AH Markenpoort Almere Haven

Adverteren op schermen in AH Markenpoort is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


AH Markenpoort in Almere Haven


Albert Heijn Markenpoort in Almere Haven is met ca. 60.000 bezoekers per maand en drie beeldschermen in het kassapark, een prachtige uitzendlocatie in het uitzendnetwerk van AdverterenBovenKassa's. 


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Eenmaal in Almere Haven, nooit meer weg. Dat is al meer dan 40 jaar de ongeschreven regel onder eigen inwoners. Zij noemen zich niet voor niets Havenaren en deze verbintenis is terug te vinden in het ‘dorpse’ karakter van dit stadsdeel.


De ruim opgezette wijken in het groen ogen dorps met ontelbare hofjes. Hier is Almere begonnen als de ideale en betaalbare woonomgeving voor gezinnen die de ‘drukke stad’ wilden ontvluchten.


Maar Haven is meer. Jaarlijks mag dit oudste stadsdeel van Almere vele toeristen verwelkomen in de prachtige Havenkom, zijn er vele mogelijkheden voor watersporters en vinden wandelaars rust en natuur in het Waterlandsebos en Kromslootpark. Bovendien is er ieder jaar het drie-daagse Havenfestival waar zowel bewoners als gasten van buiten genieten van het beste dat Almere Haven te bieden heeft.


Albert Heijn Markenpoort in Almere Haven is met ca. 60.000 bezoekers per maand en drie beeldschermen in het kassapark, een prachtige uitzendlocatie in het uitzendnetwerk van AdverterenBovenKassa's. 

AdverterenbovenKassas.tv AH Markenlaan

Met ca. 60.000 bezoekers per maand is AH Markenpoort in Almere Haven een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Almere. De 3 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Markenpoort Almere Haven is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Almere Haven.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tariefUitzendlocatie AH Markenpoort in Almere Haven is met ca. 60.000 bezoekers per maand, een prachtige uitzendlocatie in het uitzendnetwerk van AdverterenBovenKassa's.

De winkel is ruim en overzichtelijk van opzet en ademt een prettige sfeer. De nadruk van het assortiment ligt op verse producten uit alle windstreken en die zijn dan ook goed vertegenwoordigd. Kortom, zeker de moeite waard om even te gaan kijken.

Gezelligheid, volop keuze en altijd een glimlach van ons behulpzame personeel. Dat vind je bij deze Albert Heijn in Almere Haven. Als klant geniet je van interessant drogisterijvoordeel en ruime openingstijden.

Ze staan 365 dagen per jaar voor je klaar, ook met versgebakken brood. Dankzij de fraaie verlichting – van het pand en het parkeerterrein – winkel je ook ’s avonds prettig. Zonne-energie, warmtewinning, wateropvang, we doen hier alles duurzaam. Zo helpen we samen het milieu.

Het personeel is vriendelijk en klantgericht. Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Ruime en voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

De drie '40 inch schermen zijn afgewerkt met een prachtig witte omlijsting waardoor ze opvallend zijn geïntegreerd in het kassapark.

Deze AH Supermarkt is een van de mooiste en best bezochte supermarkten van Almere Haven. We zijn dan ook erg blij dat we deze supermarkt in ons uitzendnetwerk hebben.

Adverteren op grote beeldschermen in Almere Haven wordt met Albert Heijn Markenpoort wel heel aantrekkelijk!


De openingstijden:

AH Markenpoort is dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00uur

ook op Zondag !!!


Adres AH Markenpoort: Markenlaan 3, 1355 BA Almere


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Markenpoort Almere HavenComments


bottom of page