maps icoon.jpg
zichtbaar icoon.jpg
salesfunnel icoon.jpg
abonnementen icoon.jpg

LOKAAL BEREIK

drukbezocht sociaal verkeersknooppunt in uw omgeving.

De supermarkt is hét sociale verkeersknooppunt in een wijk, gemeente of regio. De schermen van hangen prominent zichtbaar in het kassapark op dit sociale verkeersknooppunt. 

Gemeenschappelijke waarden

In de Albert Heijn kom je bekenden tegen uit de straat of van het schoolplein, de sportvereniging of zomaar van een eerdere ontmoeting. Even bijkletsen, horen hoe het gaat met gemeenschappelijke bekenden. Uitwisselen van tips en tricks. Communicatie op de schermen wordt zo naadloos ingevoegd in deze sociale context en uw boodschap wordt zo geassocieerd met een vertrouwde omgeving van 'bekenden'. 

Actieve mindset

Een andere krachtige eigenschap van de supermarkt locatie is de actieve mindset van de supermarkt bezoeker. Boodschappen doen is topsport voor de hersenen. Er is veel informatie over producten en er moeten keuzes worden gemaakt. Het volledig geactiveerde brein kan de informatie van uw advertentie sneller en beter opnemen. 
Als alle keuzes mbt de boodschappen zijn gemaakt en hij/zij bij het kassapark is aangekomen is de 'druk eraf' en wordt de communicatie op de schermen op een ontspannen manier ook snel en efficiënt beoordeeld en verwerkt. 

Opbouw van een advertentie
Belangrijk is dat de communicatie op een scherm duidelijk en efficiënt van opbouw is. Een advertentie wordt van boven naar beneden bekeken, waarbij gelijktijdig onbewust de vragen worden beantwoord over: Het onderwerp; Waar gaat deze advertentie over? Relevantie: Wat kan ik hiermee? Afzender: Ken ik de afzender?

Herhaling, herhaling, herhaling
Mensen komen gemiddeld 2x à 3x in de week in de supermarkt. Uw advertentie op de schermen komt 6x, 12x of 24x per uur in beeld. Per bezoek kunnen er meerdere contactmomenten zijn. Uw advertentie wordt gezien met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

Door de continue herhaling blijft uw boodschap hangen. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.

 

Slimme keuze in uw MediaStrategie
Adverteren op de schermen in Albert Heijn is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn op hèt sociale verkeersknooppunt bij u in de buurt.