top of page

Reclame maken in een Albert Heijn

Wilt u reclame maken in een lokale Albert Heijn? AdverterenBovenKassa’s helpt u hierbij. Wij werken samen met verschillende Albert Heijn-filialen door heel Nederland. Op de schermen bij de kassa’s wordt verschillende content vertoond en ook uw advertentie kan daarbij staan!

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Reclame maken in de Albert Heijn voor meer naamsbekendheid

Bent u een lokale ondernemer en wilt u reclame maken voor meer naamsbekendheid, een nieuw product onder de aandacht brengen bij een groter publiek of wilt u acties aanprijzen via advertenties in een Albert Heijn? Dan is adverteren op schermen iets voor u. U stelt eenvoudig uw eigen campagne samen en selecteert uw eigen uitzendlocaties. AdverterenBovenKassa’s werkt met Albert Heijn-vestigingen door heel het land, waaronder:

Tegen een voordelig tarief zorgen wij ervoor dat uw advertentie wordt vertoond op de reclameborden in de winkel(s) van uw keuze. 

IMG_2110_edited.jpg

Neem contact met ons op voor vragen over het adverteren in een supermarkt

Wilt u graag reclame maken in een supermarkt zoals de Albert Heijn? Dit kan u veel lokale naamsbekendheid opleveren. Stel uw campagne zelf samen door een locatie uit te kiezen op de kaart, het tarief te bekijken en de vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u vragen over het slim samenstellen van de campagne? Wij denken graag met u mee. U bereikt ons door te bellen naar 0627075585 of door te e-mailen naar xander@adverterenbovenkassas.tv.

bottom of page