top of page

Lokaal adverteren in Almere

Bent u op zoek naar een goede manier om lokaal te adverteren voor uw bedrijf of onderneming in regio Almere? Bij AdverterenBovenKassa’s helpen wij lokale ondernemers meer naamsbekendheid op te bouwen door middel van digitale videoschermen in supermarkten. Dit geeft uw bedrijf een unieke kans om snel een grote doelgroep aan te kunnen spreken.

Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden

Lokaal adverteren in Almere via schermen in de supermarkt

AdverterenBovenKassa’s zorgt ervoor dat uw reclame voorbij komt op de schermen in verschillende Albert Heijn-supermarkten. U kunt uw eigen campagne samenstellen en kiest hierbij zelf een regio uit. Wilt u meer lokale naamsbekendheid opbouwen in Almere? Kies dan voor lokaal adverteren in supermarkten in Almere. U kunt uw regio zeer specifiek aanpassen. Zo kunt u ook voor een specifieke wijk kiezen, bijvoorbeeld Almere Poort. Doordat er dagelijks een gevarieerde groep mensen hun boodschappen lokaal doen, is adverteren in een supermarkt een geschikte oplossing om een brede doelgroep te bereiken. Bent u een lokale ondernemer uit Almere? Dan is lokaal adverteren in de supermarkt dus een efficiënte manier om meer klanten aan te trekken.

IMG_2110_edited.jpg

Zet uw eigen supermarktreclamecampagne op

Het is bij het samenstellen van uw campagne belangrijk dat u rekening houdt met de opbouw van de advertentie. Denk aan de relevantie van uw reclame en hoe u de doelgroep wilt aanspreken. Wilt u hulp bij het opzetten van uw campagne of heeft u vragen? U kunt ons team bereiken door een e-mail te sturen naar xander@adverterenbovenkassas.tv of te bellen naar 0627075585.

bottom of page