top of page

Adverteren op een reclamebord in een winkel

Wist u dat u kunt adverteren voor uw bedrijf op een reclamebord in een winkel? Deze zogeheten supermarktadvertenties zijn een slimme manier om uw bedrijf of onderneming onder een groot publiek bekend te maken. U adverteert laagdrempelig en op een onderscheidende manier, met resultaat. Het team van AdverterenBovenKassa’s helpt u hier graag bij.

Uw advertentie op een reclamebord in een lokale winkel

Door te adverteren in een supermarkt kunt u uw doelgroep effectief bereiken. Daarnaast is reclame maken op een reclamebord in een winkel een voordelige manier van adverteren. Uw reclame komt voorbij op een van de meest bezochte locaties van een stad of dorp: de supermarkt! Gemiddeld bezoeken mensen zo’n twee à drie keer per week de lokale supermarkt. Denkt u eens in: deze mensen kunnen, iedere keer als zij hun boodschappen halen, uw (bedrijfs)naam voorbij zien komen op de reclameborden in Albert Heijn. Zo genereert u efficiënt lokale naamsbekendheid. U kiest bij onszelf in welke regio u wilt adverteren. Wilt u bijvoorbeeld lokaal adverteren in Haarlem? Of bijvoorbeeld in Almere om omgeving? U beslist zelf de regio en frequentie van het voorbijkomen van uw advertentie. Natuurlijk is het ook mogelijk om in meerdere regio’s te adverteren.

IMG_2110_edited.jpg

Bouw aan uw klantenbestand door advertenties in een supermarkt

Is het interessant voor uw bedrijf of onderneming om te adverteren op een reclamebord in de lokale winkel? Ga dan naar de Google kaart, selecteer de door u gewenste locatie en bekijk het tarief. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat uw advertentie goed zichtbaar wordt. Heeft u een locatie en frequentie geselecteerd, dan stuurt u uw vrijblijvende offerte aanvraag in en nemen wij contact met u op. Heeft u vragen? U bereikt ons door een e-mail te sturen naar xander@adverterenbovenkassas.tv of door te bellen naar 0627075585.

bottom of page