top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Lokaal adverteren in een Albert Heijn in Vaassen

Onmisbaar in elke mediastrategie.

ca. 65.000 bezoekers per maand, 4 schermen in het kassapark.Wilt u adverteren in een supermarkt in regio Vaassen om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Het team van AdverterenBovenKassa’s helpt u hier graag bij. Ons landelijke supermarktnetwerk is uitgebreid en via ons kunt u adverteren op schermen in supermarkten door heel Nederland.


Adverteren op schermen in AH Vaassen is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden


Lokaal adverteren in Vaassen met een eigen supermarktreclame


Bent u op zoek naar een manier om lokaal te adverteren in Vaassen? In regio Vaassen werken wij samen de supermarkt van Albert Heijn Gommers waar u kunt adverteren op de schermen boven de kassa’s. Dankzij het vele verkeer in deze supermarkt, kunt u uw onderneming onder een grote lokale doelgroep bekend maken. Via de reclameborden in de winkel kunt u op een unieke manier een nieuwe doelgroep aanspreken. Als u met uw bedrijf of onderneming werkzaam bent in een grotere regio dan Vaassen, kies dan voor een extra locatie om lokaal te adverteren, bijvoorbeeld een supermarkt in regio Zwolle.


Albert Heijn Gommers in Vaassen

Albert Heijn Vaassen heeft ca. 65.000 bezoekers per maand en 4 schermen in het kassapark.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Vaassen

Bij het samenstellen van uw campagne heeft u de volgende opties:

  • Aantal Locaties

  • Frequentie

  • Type contract

  • Wijze van betalen

  • Additionele diensten

U kiest eenvoudig zelf een uitzendlocatie op de kaart. klik op een locatie-pin in de googlemap. Voor uitzendlocatie Albert Heijn Vaassen klik op de oranje button hieronder.


Bekijk het tarief en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Heeft u hulp of advies nodig bij het samenstellen van uw campagne? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons reclamebureau door een vrijblijvende offerte in te sturen. Natuurlijk kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar xander@adverterenbovenkassas.nl of bellen naar 0627075585.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Vaassen

Vaassen is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Veluwe, gemeente Epe. Vaassen is een van de grotere kernen van de Nederlandse gemeente Epe. Vaassen ligt tussen Apeldoorn en Zwolle aan de oostrand van de Veluwe.


In Vaassen worden veel evenementen georganiseerd zoals de dorpsavonden en Vaasaqua. Er zijn leuke winkels een museum en een aantal goede horecagelegenheden.


Albert Heijn Vaassen is een mooie ruime winkel. Albert Heijn Vaassen heeft ca. 65.000 bezoekers per maand en 4 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Vaassen

Met ca. 65.000 bezoekers per maand is AH Vaassen een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Vaassen. De 4 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker. 2 schermen in het zelfscanplein, 2 bij de kassaband.

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.

Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Vaassen is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Vaassen.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Vaassen

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Vaassen

AH Gommers: "De dingen die we doen, doen we goed!"

De missie van Gommers betreft 3 speerpunten:

De winkel:

Een winkel bieden die inspireert en verrast. Dat is het motto van Gommers Retail. Met een aantrekkelijk en passend assortiment, spraakmakende acties, actuele menu-suggesties en aandacht voor lokale producten.

De winkels AH Ommen en AH Vaassen zijn volledig van nu. Je kunt contactloos betalen, zelf scannen en online bestellen.

De klant:

Als klant word je begrepen en geholpen. Je proeft de goede sfeer. Medewerkers en management zijn herkenbaar en aanspreekbaar en bieden pro-actief hulp aan.

De medewerker:

Onze teams zijn betrokken, werken goed samen en leveren kwaliteit. We hebben een mix aan ervaring en jonge instroom, waarmee we onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen.

AdverterenBovenKassas.tv:

“De winkel is ook een sociale ontmoetingsplaats en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”

In het kassapark hangen vier prachtig geïntegreerde beeldschermen van AdverterenBovenKassas.tv, zeer goed zichtbaar voor alle bezoekers.

Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

De openingstijden:

Albert Heijn Vaassen: dagelijks geopend van 08.00 tot 21.00u Zondag van 12:00 tot 18:00 !!!

Adres: Houtzagersstraat 6, 8171 CW Vaassen

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Vaassen
button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Vaassen

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn Vaassen bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

Comments


bottom of page