top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Lokaal adverteren in Albert Heijn Stationskwartier in Kampen

Onmisbaar in elke mediastrategie.

ca. 100.000 bezoekers per maand, 4 schermen in het kassaparkWilt u adverteren in een supermarkt in regio Kampen om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Het team van AdverterenBovenKassa’s helpt u hier graag bij. Ons landelijke supermarktnetwerk is uitgebreid en via ons kunt u adverteren op schermen in supermarkten door heel Nederland.


Adverteren op schermen in Albert Heijn Stationskwartier in Kampen is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


Klik op een locatie en bekijk direct onze mogelijkheden


Lokaal adverteren in Kampen met uw eigen supermarktreclame


Bent u op zoek naar een manier om lokaal te adverteren in Kampen? In regio Kampen werken wij samen de supermarkt Albert Heijn Lovinkstraat en Albert Heijn Stationskwartier waar u kunt adverteren op de schermen boven de kassa’s. Dankzij de hoge traffic in deze supermarkt, kunt u uw onderneming onder een grote lokale doelgroep bekend maken. Via de reclameborden in de winkel kunt u op een unieke manier een nieuwe doelgroep aanspreken. Als u met uw bedrijf of onderneming werkzaam bent in een grotere regio dan Kampen, kies dan voor een extra locatie om lokaal te adverteren, bijvoorbeeld een supermarkt in regio Zwolle.


Albert Heijn Stationskwartier in Kampen

Albert Heijn Stationskwartier heeft. ca. 100.000 bezoekers per maand, 4 schermen in het kassapark en het zelfscanplein.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Stationskwartier in Kampen

Bij het samenstellen van uw campagne heeft u de volgende opties:

  • Aantal Locaties

  • Frequentie

  • Type contract

  • Wijze van betalen

  • Additionele diensten

U kiest eenvoudig zelf een uitzendlocatie op de kaart. klik op een locatie-pin in de googlemap. Voor uitzendlocatie Albert Heijn Stationskwartier klik op de oranje button hieronder.


Bekijk het tarief en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Heeft u hulp of advies nodig bij het samenstellen van uw campagne? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons reclamebureau door een vrijblijvende offerte in te sturen. Natuurlijk kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar xander@adverterenbovenkassas.nl of bellen naar 0627075585.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Stationskwartier in Kampen

Albert Heijn Stationskwartier is gelegen in Kampen Zuid. Het Stationskwartier is aantrekkelijk als woongebied vanwege de goede verbindingen met zowel Zwolle als de Randstad.


De wijk ligt bij het nieuwe station Kampen-Zuid op het traject van de Hanzelijn op het traject Zwolle-Lelystad. Ook is in deze jonge wijk van Kampen het Hoornbeeck College gevestigd en sluit de wijk uitstekend aan op de bestaande woonwijk ‘de Maten’.


Albert Heijn Stationskwartier heeft. ca. 100.000 bezoekers per maand, 4 schermen in het kassapark en het zelfscanplein. Hierdoor is het een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Kampen. De reclameborden in de winkel en het zelfscanplein zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Stationskwartier in Kampen

Met ca. 100.000 bezoekers per maand is AH Stationskwartier een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Kampen. De 4 schermen in het kassapark en de counter zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Stationskwartier in Kampen is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Kampen.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Stationskwartier in Kampen

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Stationskwartier in Kampen

Albert Heijn Stationskwartier in Kampen heeft veel ruimte voor en nadruk op verse producten.


De Tuinen Er is een opdeling van winkel en sectoren met namen als De Tuinen en De Keuken. De eerste sector heeft onder meer een ‘inspiratieplein’ waarop ingespeeld wordt op de seizoenen. De Keuken kent naast kant- en klaar maaltijden ook Allerhande Boxen, met verse producten voor een hele dag eten. “Dat is helemaal op gemak ingericht”.


Een centrale plek is er voor een afdeling met kaas en zuivel en vers gegrilde producten.


Eveneens is er plek ingeruimd door lokale en regionale producten. Daarbij gaat het onder meer om bloemen, koeken en banket van Het Smaakkabinet, Campenaer koffie en worsten van Jansma uit Wijhe


Er hangen vier schermen van AdverterenBovenKassas.tv in de gangpaden en de zelfscan. De schermen zijn mooi geïntegreerd in het kassapark.


AdverterenBovenKassas.tv:

“De winkel is de sociale ontmoetingsplaats in Kampen Stationskwartier en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”


In het kassapark hangen vier prachtig geïntegreerde beeldschermen van AdverterenBovenKassas.tv, zeer goed zichtbaar voor alle bezoekers.


Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

De openingstijden:


Albert Heijn Stationskwartier in Kampen is dagelijks van 08.00 tot 22.00u

Zondag van 12.00 tot 18.00u !!!


Adres: De Arend 2, 8265 NK Kampen

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Stationskwartier in Kampen
button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Stationskwartier

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn Stationskwartier in Kampen bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

Comments


bottom of page