top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Lokaal adverteren in Albert Heijn Boomgaard in Wijhe

Onmisbaar in elke mediastrategie.

ca. 65.000 bezoekers per maand en 3 schermen in het kassapark.Wilt u adverteren in een supermarkt in regio Wijhe om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Het team van AdverterenBovenKassa’s helpt u hier graag bij. Ons landelijke supermarktnetwerk is uitgebreid en via ons kunt u adverteren op schermen in supermarkten door heel Nederland.


Adverteren op schermen in Albert Heijn Boomgaard in Wijhe is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


Klik op een locatie-pin en bekijk direct onze mogelijkheden


Lokaal adverteren in Wijhe met uw eigen supermarktreclame


Bent u op zoek naar een manier om lokaal te adverteren in Wijhe? In regio Wijhe werken wij samen de supermarkt Albert Heijn Boomgaard aan de Oranjelaan in Wijhe, waar u kunt adverteren op de schermen boven de kassa’s. Dankzij de hoge bezoekersaantallen in deze supermarkt, kunt u uw onderneming onder een grote lokale doelgroep bekend maken. Via de reclameborden in de winkel kunt u op een unieke manier een nieuwe doelgroep aanspreken. Als u met uw bedrijf of onderneming werkzaam bent in een grotere regio dan Wijhe, kies dan voor een extra locatie om lokaal te adverteren, bijvoorbeeld een supermarkt in regio Zwolle.


Albert Heijn Boomgaard in Wijhe


Albert Heijn Boomgaard aan de Oranjelaan in Wijhe heeft ca. 65.000 bezoekers per maand en 3 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Oranjelaan in Wijhe

Bij het samenstellen van uw campagne heeft u de volgende opties:

  • Aantal Locaties

  • Frequentie

  • Type contract

  • Wijze van betalen

  • Additionele diensten

U kiest eenvoudig zelf een uitzendlocatie op de kaart. klik op een locatie-pin in de googlemap. Voor uitzendlocatie Albert Heijn Oranjelaan in Wijhe klik op de oranje button hieronder.


Bekijk het tarief en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Heeft u hulp of advies nodig bij het samenstellen van uw campagne? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons reclamebureau door een vrijblijvende offerte in te sturen. Natuurlijk kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar xander@adverterenbovenkassas.nl of bellen naar 0627075585.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Wijhe

Wijhe is een leuk dorp met een gezellige dorpskern gelegen aan de IJssel en te midden van het prachtige IJssellandschap en is een geliefde bestemming voor mensen die er graag tussenuit willen. In het dorp en de directe omgeving is van alles te doen.


De steden Zwolle en Deventer zijn goed te bereiken en Wijhe en het nabij gelegen dorp Olst beschikken over een NS-station.


Albert Heijn Wijhe heeft. ca. 65.000 bezoekers per maand, 3 schermen in het kassapark en het zelfscanplein. Hierdoor is het een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Olst-Wijhe. De reclameborden in de winkel en het zelfscanplein zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Stationskwartier in Kampen

Met ca. 65.000 bezoekers per maand is Albert Heijn Wijhe een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Olst-Wijhe. De 3 schermen in het kassapark en de counter zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Wijhe is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Kampen.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Wijhe

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Oranjelaan in Wijhe

Albert Heijn Boomgaard Wijhe kun je het best omschrijven als:


'De complete Albert Heijn supermarkt en Gall

met een dorps karakter!'


Voor lekkere en verse boodschappen van gegarandeerde AH-kwaliteit kun je terecht in deze supermarkt in het centrum van Wijhe.


Klantgericht werken is Gerrit Boomgaard – als franchisenemer van Albert Heijn en de Gall & Gall in Wijhe – met de paplepel ingegoten.


"Bij ons in de winkels heb je de keuze uit wel 15.000 artikelen, variërend van A-merken tot de goedkope AH-Basic artikelen. Stuk voor stuk van prima kwaliteit, altijd vers aangevoerd en ruim voorradig. En zo verrassend voordelig, dat iedereen bij ons slaagt."


Naast de dagelijkse boodschappen hebben we spectaculaire acties en unieke producten die je alleen bij AH-Boomgaard vindt. Kom zelf maar gezellig kijken en laat ons gerust weten hoe wij jouw persoonlijke winkelwensen waar mogen maken!


Ons team staat klaar om u te verwelkomen:


Gewoon bij Albert Heijn Boomgaard Wijhe"


AdverterenBovenKassas.tv:

“De Albert Heijn winkel van Gerrit Boomgaard is de sociale ontmoetingsplaats in Wijhe. Centraal gelegen aan de Oranjelaan zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”


In het kassapark hangen drie prachtig geïntegreerde beeldschermen van AdverterenBovenKassas.tv, zeer goed zichtbaar voor alle bezoekers.


Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

De openingstijden:


Albert Heijn Boomgaard Wijhe: dagelijks van 07.00 tot 20.00u

Zaterdag van 07:00 tot 19:00u

Zondag van 12:00 tot 18:00u !!!


Adres: Oranjelaan 2, 8131 DB Wijhe

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Oranjelaan in Wijhe
button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Wijhe

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn Wijhe bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in deze omgeving.

Comments


bottom of page