top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

Jumbo Groeneveld Zwolle

Adverteren op de schermen in Jumbo Groeneveld in Zwolle is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.

JUMBO Groeneveld Zwolle

Jumbo Groeneveld gelegen aan het Bachplein in Zwolle heeft ca. 100.000 bezoekers per maand en 3 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark en de counter

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

De wijk Holtenbroek in Zwolle heeft een grote verandering ondergaan. Oude flats zijn grotendeels vervangen door moderne gezinswoningen en Deltion College is een blikvanger van de wijk geworden.

Vele scholieren en studenten van de Van der Capellen Scholengemeenschap (1.000 scholieren) en het Deltion College (16.000 studenten) weten hun weg dagelijks naar het winkelcentrum Holtenbroek te vinden. De leerlingen van beide scholen komen massaal voor lunch en versnaperingen naar Jumbo Groeneveld.

Jumbo Groeneveld is gelegen in deze mooie, multiculturele en studentrijke wijk in Zwolle, in winkelcentrum Holtenbroek waar exotische toko´s en oer-Hollandse supermarkten naast elkaar bestaan.

AdverterenbovenKassas.tv AH Spaarndam

Met ca. 100.000 bezoekers per maand, is Jumbo Groeneveld dus een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers, bij uitstek de plek om studenten te bereiken. Er hangen 3 schermen in het kassapark en de counter, goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

Door te adverteren op schermen in de Jumbo doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren.

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Adverteren op de schermen in Jumbo Groeneveld in Zwolle is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn bij studenten in Zwolle.

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Jumbo Groeneveld Zwolle

Over Jumbo:

Je bent van harte welkom bij Jumbo.

Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs.

Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel.

Ervaar zelf de voordelen van Jumbo en ontdek al onze lekkere, verse en gezonde producten.

AdverterenBovenKassas.tv:

Jumbo Groeneveld Holtenbroek is een sociale ontmoetingsplaats voor ondernemend en schoolgaand Zwolle en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”

Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

Er hangen drie '43 schermen van

AdverterenBovenKassasTV in het kassapark van Jumbo Groeneveld. De schermen integreren mooi en worden goed gezien door vele bezoekers in deze Jumbo.

Adverteren in Zwolle en Holtenbroek in het bijzonder wordt met de uitzendlocatie Jumbo Groeneveld wel heel aantrekkelijk!

De openingstijden:

Jumbo Groeneveld Zwolle: dagelijks van 08.00 tot 21.00u Vrijdag en Zaterdag van 08:00 tot 22:00u

Zondag van 11:00 tot 19:00u !!!

Adres: Bachplein 14, 8031 HR Zwolle

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Jumbo bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

--> Ga naar de campagne instellingen van Jumbo Groeneveld en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie.

bottom of page