top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

AH Zwanenburg

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Zwanenburg is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


AH Zwanenburg


Albert Heijn Dennenlaan in Zwanenburg heeft ca. 65.000 bezoekers per maand en 5 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark en het zelfscanplein.goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Zwanenburg vormt feitelijk een dubbel-dorp met Halfweg, maar Halfweg behoort historisch bij de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude en Zwanenburg bij de gemeente Haarlemmermeer.

De Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder scheidt de beide dorpen, die door enkele bruggen worden verbonden. Albert Heijn Dennenlaan heeft zowel Zwanenburg als Halfweg als verzorgingsgebied.


Door de verdubbeling van de parkeergelegenheid is de aantrekkelijkheid van AH Zwanenburg fors toegenomen en het verzorgingsgebied flink groter geworden.


AdverterenbovenKassas.tv AH Marsmanplein

Met ca. 65.000 bezoekers per maand is AH Zwanenburg een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Zwanenburg. De 5 schermen in het kassapark en het zelfscanplein zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Zwanenburg is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Zwanenburg.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Zwanenburg

De winkel is ruim en overzichtelijk van opzet en ademt een prettige sfeer. De nadruk van het assortiment ligt op verse producten uit alle windstreken en die zijn dan ook goed vertegenwoordigd. Kortom, zeker de moeite waard om even te gaan kijken.


Door de verdubbeling van de parkeergelegenheid is de aantrekkelijkheid van AH Zwanenburg fors toegenomen en het verzorgingsgebied flink groter geworden.

Het personeel is vriendelijk en klantgericht. Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Ruime en voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

Door het lage plafond is gekozen voor vijf '24 inch schermen bij elke kassas. Ze integreren mooi in het kassapark en vallen goed op.

Adverteren op grote beeldschermen in Zwanenburg / Halfweg wordt met Albert Heijn Dennenlaan Zwanenburg wel heel aantrekkelijk!

De openingstijden:

AH Zwanenburg is dagelijks geopend van 07.00 tot 20.00uur

Zaterdag van 08.00 tot 20.00u

Zondag van 09:00 tot 17:00!!!


Adres AH Zwanenburg: Dennenlaan 45, 1161 CL Zwanenburggoed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief
bottom of page