top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

AH Waterlandplein Amsterdam Noord

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Waterlandplein is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


AH Waterlandplein in Amsterdam Noord


Albert Heijn Waterlandplein heeft ca. 100.000 bezoekers per maand en 5 schermen in het kassapark .

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Albert Heijn Waterlandplein is gelegen in het bruisende hart van de Waterlandpleinbuurt.

Waterlandpleinbuurt is een als tuinstad gebouwde wijk in Amsterdam-Noord, ten noorden van en nabij Nieuwendam en Tuindorp Nieuwendam.


In winkelcentrum Waterlandplein vind je alle winkels die je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen. Van Albert Heijn supermarkt tot slager en van een Action tot fietsenmaker en kapper. Ook is er een Gezondheidscentrum met een apotheek en huisarts en een Openbare Bibliotheek.


Albert Heijn Waterlandplein heeft ca. 100.000 bezoekers per maand en 5 schermen in het kassapark .

AdverterenbovenKassas.tv AH Waterlandplein Amsterdam Noord

Met ca. 100.000 bezoekers per maand is AH Waterlandplein een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Amsterdam Noord. De 5 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Waterlandplein in Amsterdam Noord is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Amsterdam Noord.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Waterlandplein Amsterdam Noord

Volop keuze, de allerbeste service en altijd een vriendelijke glimlach. Dat vind je bij deze recent verbouwde Albert Heijn in Amsterdam. Het behulpzame personeel loopt graag met je mee als je iets zoekt.


Vleeswaren en kaas koop je hier vers van het mes. Je geniet bovendien van interessant drogisterijvoordeel, versgebakken brood en ruime openingstijden. We staan 365 dagen per jaar voor je klaar!

En de auto? Met een blauwe kaart parkeer je die gratis.


AdverterenBovenKassas.tv

Er hangen vijf 40' inch schermen met brede witte omlijsting in het kassapark van 11 kassa's. Door de witte omlijsting vangen de schermen extra licht en versterken ze het kassapark als een visuele checkout waar de klanten doorheen gaan.

Adverteren in Amsterdam Noord op grote beeldschermen in de AH Waterlandplein wordt met deze uitzendlocatie wel heel aantrekkelijk!


De openingstijden:

AH Waterlandplein is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00uur

Zondag van 08.00 tot 22.00u !!!


Adres: Waterlandplein 255, 1024 LT Amsterdamgoed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Waterlandplein en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie.

留言


bottom of page