top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

Albert Heijn Vaassen

Adverteren op schermen in AH Vaassen is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.

Albert Heijn Gommers in Vaassen

Albert Heijn Vaassen heeft ca. 65.000 bezoekers per maand en 4 schermen in het kassapark.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Vaassen

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Vaassen is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Veluwe, gemeente Epe. Vaassen is een van de grotere kernen van de Nederlandse gemeente Epe. Vaassen ligt tussen Apeldoorn en Zwolle aan de oostrand van de Veluwe.


In Vaassen worden veel evenementen georganiseerd zoals de dorpsavonden en Vaasaqua. Er zijn leuke winkels een museum en een aantal goede horecagelegenheden.


Albert Heijn Vaassen is een mooie ruime winkel. Albert Heijn Vaassen heeft ca. 65.000 bezoekers per maand en 3 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Vaassen

Met ca. 65.000 bezoekers per maand is AH Vaassen een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Vaassen. De 3 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.

Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Vaassen is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Vaassen.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Vaassen

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Vaassen

AH Gommers: "De dingen die we doen, doen we goed!"

De missie van Gommers betreft 3 speerpunten:

De winkel:

Een winkel bieden die inspireert en verrast. Dat is het motto van Gommers Retail. Met een aantrekkelijk en passend assortiment, spraakmakende acties, actuele menu-suggesties en aandacht voor lokale producten.

De winkels AH Ommen en AH Vaassen zijn volledig van nu. Je kunt contactloos betalen, zelf scannen en online bestellen.

De klant:

Als klant word je begrepen en geholpen. Je proeft de goede sfeer. Medewerkers en management zijn herkenbaar en aanspreekbaar en bieden pro-actief hulp aan.

De medewerker:

Onze teams zijn betrokken, werken goed samen en leveren kwaliteit. We hebben een mix aan ervaring en jonge instroom, waarmee we onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen.

AdverterenBovenKassas.tv:

“De winkel is ook een sociale ontmoetingsplaats en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”

In het kassapark hangen drie prachtig geïntegreerde beeldschermen van AdverterenBovenKassas.tv, zeer goed zichtbaar voor alle bezoekers.

Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

De openingstijden:

AH Vaassen: dagelijks van 08.00 tot 21.00u Zondag van 12:00 tot 18:00 !!!

Adres: Houtzagersstraat 6, 8171 CW Vaassen

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Vaassen

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Vaassen

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Vaassen en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie.

bottom of page