top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Albert Heijn Spaarndam

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Spaarndam is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


Albert Heijn Bouwens Spaarndam


Albert Heijn in het dorp Spaarndam, is gelegen in het recreatiegebied Spaarnwoude tussen Haarlem en Amsterdam, ca. 53.000 bezoekers per maand, 3 schermen in het kassapark. button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Spaarndam

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Spaarndam is een pittoresk dorpje wat tegen Haarlem aanligt. Kenmerkend voor het dorp zijn de oude dijken, sluisjes en natuurlijk Hansje Brinker!


Spaarndam is een dubbeldorp in de provincie Noord-Holland dat bestaat uit Spaarndam-West, gelegen in de gemeente Haarlem en Spaarndam-Oost, gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. De grens ligt bij de Grote Sluis aan het Noorder Buiten Spaarne.


Albert Heijn Bouwens in het dorp Spaarndam, is gelegen in het recreatiegebied Spaarnwoude tussen Haarlem en Amsterdam, ca. 53.000 bezoekers per maand, 3 schermen in het kassapark. 


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Spaarndam

Met ca. 53.000 bezoekers per maand is Albert Heijn Spaarndam een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Spaarndam. De 3 schermen in het kassapark en bij de entree zijn ze goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Spaarndam is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Spaarndam.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Spaarndam

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Spaarndam

Op 8 november 2018 is de grote nieuwe supermarkt geopend.

Generaties lang is de supermarkt van de familie Bouwens in Spaarndam gevestigd. De nieuwbouw nu vormt het hart van een nieuw winkelcentrum aan de rand van het dorp. Bouwens is trots: ,,Ik vind de opening van deze supermarkt vooral voor mijn vader belangrijk. Ik heb hem dat ooit beloofd.’’ Hij komt uit een familie van Spaarndammers en is met ziel en zaligheid aan het dorp verbonden.

Het is een ruim gesorteerde supermarkt met een dorps karakter en een werelds aanbod. Het personeel is vriendelijk en klantgericht zoals dat gaat in een dorp, ze kennen de klanten. Het is een fijne winkel om boodschappen te doen.


Door de grote ruime parking is het comfortabel boodschappen doen bij deze Albert Heijn.


Door de ruime gratis parking is het verzorgingsgebied van AH Spaarndam dorp overschrijdend. 

Albert Heijn Bouwens heeft ook een Facebookpagina, waarop altijd de laatste nieuwtjes staan. Let's be Friends!

Service bij uw eigen Albert Heijn: OV-chipkaart oplaadpunt! Hier kunt u het saldo opvragen en bestellingen van de webwinkel ophalen.  


De openingstijden:

Albert Heijn Spaarndam: dagelijks van 07.00 tot 21.00u Zondag van 08.00 tot 20.00u !!!  adres: Lageweg 1 b, 2064 KZ Spaarndam


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Spaarndam

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Spaarndam

コメント


bottom of page