top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Adverteren in een supermarkt in Leiden

Wanneer u eraan denkt om te adverteren in een supermarkt in Leiden, rekent u op het team van AdverterenBovenKassa’s om u te helpen. Zo kunt u via ons adverteren in de Albert Heijn Santhorst Leiderdorp. De Albert Heijn Santhorst is gelegen aan de Laan van Ouderzorg in Winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp en telt ongeveer 120.000 bezoekers per maand en zes schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

Waarom adverteren in deze supermarkt?

Leiderdorp is vastgegroeid aan Leiden en ligt midden in de Randstad, 'tussen stad en land'. Aan de westzijde ligt Leiden, de andere delen van het dorp grenzen aan het Groene Hart.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Leiderdorp Santhorst

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

De gemeente kenmerkt zich door een goed woon- en leefklimaat voor de ruim 27.000 mensen die er wonen. Ook bezoekers kunnen hun hart ophalen. Een bloeiend verenigingsleven, een ruim scala aan voorzieningen, een fors winkelaanbod, grote bedrijvigheid en tal van ontspanningsmogelijkheden zijn hier te vinden.

Een goede ontsluiting en een totaalaanbod voor de dagelijkse boodschappen. Dat kenmerkt winkelcentrum Santhorst, gelegen aan de Van Diepeningenlaan en Laan van Ouderzorg in Leiderdorp.


Met ongeveer 120.000 bezoekers per maand is Albert Heijn Leiderdorp Santhorst een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Leiderdorp en Leiden. Op de zes schermen in het kassapark zijn ze goed zichtbaar voor iedere bezoeker. Ze bieden dan ook veel potentieel om uw lokale naamsbekendheid te verhogen.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Leiderdorp Santhorst

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.

Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Adverteren in deze supermarkt is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Leiderdorp. Wilt u ook op andere locaties adverteren? Wij zijn actief in heel het land. Zo kunt u bijvoorbeeld:

Start met efficiënt adverteren

Wilt u op een efficiënte manier uw bedrijf in de kijker zetten? Kies er dan voor om reclame te maken in deze Albert Heijn en maak gebruik van de 120.000 maandelijkse bezoekers. Voor meer informatie over de tarieven kunt u bellen naar 0627075585 of een e-mail sturen naar xander@adverterenbovenkassas.nl.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Leiderdorp Santhorst

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Leiderdorp Santhorst

Ruim, modern en overzichtelijk. De Albert Heijn supermarkt op het Leiderdorpse winkelcentrum Santhorst heeft een totale metamorfose ondergaan.

De Albert Heijn Santhorst heeft er 500 vierkante meter vloeroppervlakte bij gekregen en meet nu 1.600 vierkante meter.

Niet alleen zijn er veel meer producten bijgekomen – in totaal zijn het er nu meer dan 30.000 – maar de extra ruimte is ook gebruikt voor bredere paden. Wat de zaak prettig overzichtelijk maakt.

De grotendeels open plafonds geven de winkel een luchtig en modern uiterlijk.

Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Het personeel is vriendelijk en klantgericht en de aanwezigheid van voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

AdverterenBovenKassas.tv:

Albert Heijn Santhorst is een sociale ontmoetingsplaats voor ondernemend Leiderdorp en Leiden en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”

Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

Er hangen vier '32 inch en twee '43 inch schermen van AdverterenBovenKassasTV in het kassapark van Albert Heijn Santhorst. Het ruime zelfscan plein domineert het kassapark en de schermen hangen bij de entree van het zelfscan plein, centraal in het midden bij de weegschaal en vervolgens bij de uitgang geplaatst. De schermen integreren hierdoor mooi en worden goed gezien door vele bezoekers in deze Albert Heijn.

Adverteren in Leiderdorp en Leiden wordt met de uitzendlocatie AH Santhorst in Leiderdorp wel heel aantrekkelijk!

De openingstijden:

Albert Heijn Santhorst in Leiderdorp: dagelijks van 08.00 tot 22.00u Ook op Zondag !!!

Adres: Laan van Ouderzorg 2-8, 2352 HT Leiderdorp

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Leiderdorp Santhorst

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Leiderdorp Santhorst

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Santhorst en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Leiderdorp Santhorst

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Leiderdorp Santhorst

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Leiderdorp Santhorst

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Leiderdorp Santhorst

Comments


bottom of page