top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AH Riebeeck Galerij Hilversum

Adverteren op schermen in AH Riebeeck in Winkelcentrum Riebeeck Galerij in Hilversum is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.

AH Riebeeck Galerij Hilversum

Albert Heijn Riebeeck Galerij in Hilversum heeft ca. 65.000 bezoekers per maand, 2 schermen in het kassapark.

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Albert Heijn Riebeeck Galerij is gelegen in gelijknamige Winkelcentrum in Hilversum ZuidOost.


Het Winkelcentrum vormt het hart van het Riebeeck kwartier en ligt aan de Oosterengweg, centraal in Hilversum ZuidOost. Naast de supermarkt is er is een kapperszaak, een tabakswinkel, een lunchroom en een slagerij.


Het Riebeeckkwartier is een wijk in opkomst. Het Arenapark en het Tergooi Ziekenhuis zorgen voor een grote bedrijvigheid in de wijk. Daarnaast gebeurt er de komende jaren veel in Zuidoost, met name door de geplande HOV-lijn, masterplan Monnikenberg, verbreding A27 en aanpassing van de afslag. De wijk telt 10.300 inwoners.

Het winkelcentrum heeft een wijkverzorgend karakter. Het ruime parkeren rondom het centrum maakt het eenvoudig te bereiken voor de buurtbewoners.


Albert Heijn Riebeeck Galerij heeft ca. 65.000 bezoekers per maand, 2 schermen in het kassapark.

AdverterenbovenKassas.tv AH Autorama Veendam

Met ca. 65.000 bezoekers per maand is AH Riebeeck Galerij een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Hilversum Oost. De 2 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren.

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Riebeeck Galerij is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Hilversum Oost en omstreken.

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Autorama

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar voor iedereen.

Bij Albert Heijn Riebeeck Galerij ben je verzekerd van uitstekend kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons kun je terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen. Voor alledaagse artikelen zoals wasmiddel, tandpasta, groente, fruit en brood bieden wij jou de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze.


Daarnaast vind je bij ons allerlei bijzondere producten om extra van te genieten. Natuurlijk tegen de beste prijs. Want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken.AdverterenBovenKassas.tv

Albert Heijn Riebeeck Galerij is een sociale ontmoetingsplaats voor het Riebeeckkwartier. Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.


De twee schermen van AdverterenBovenKassas.tv hangen boven de kassa's en vormen een integraal geheel. Zo zijn ze goed zichtbaar voor alle bezoekers van Albert Heijn Riebeeck in Hilversum.

Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Het personeel is vriendelijk en klantgericht en de aanwezigheid van voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

Openingstijden

Dagelijks is Albert Heijn Riebeeck geopend van 07:00 tot 22:00

Zondag van 09:00 tot 20:00 !!

Adres: Oosterengweg 70 1212 cp Hilversum

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Santhorst Leiderdorpbottom of page