top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Adverteren in deze supermarkt in Hilversum

Wilt u adverteren in een supermarkt in Hilversum? Met behulp van AdverterenBovenKassa’s kunt u adverteren in de Albert Heijn Riebeeck Galerij in Hilversum. Adverteren op schermen in Albert Heijn Riebeeck in Winkelcentrum Riebeeck Galerij in Hilversum is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Deze supermarkt heeft ongeveer 65.000 bezoekers per maand, 2 schermen in het kassapark.

Waarom u moet adverteren in deze supermarkt

Albert Heijn Riebeeck Galerij is gelegen in gelijknamige Winkelcentrum in Hilversum Zuidoost.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Riebeeck Hilversum

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Het winkelcentrum vormt het hart van het Riebeeck-kwartier en ligt aan de Oosterengweg, centraal in Hilversum Zuidoost. Naast de supermarkt bevindt zich een kapperszaak, een tabakswinkel, een lunchroom en een slagerij.


Het Riebeeck-kwartier is een wijk in opkomst. Het Arenapark en het Tergooi Ziekenhuis zorgen voor een grote bedrijvigheid in de wijk. Daarnaast gebeurt er de komende jaren veel in Zuidoost, met name door de geplande HOV-lijn, masterplan Monnikenberg, verbreding A27 en aanpassing van de afslag. De wijk telt 10.300 inwoners.


Het winkelcentrum heeft een wijkverzorgend karakter. Het ruime parkeren rondom het centrum maakt het eenvoudig te bereiken voor de buurtbewoners.


Met ongeveer 65.000 bezoekers per maand is Albert Heijn Riebeeck Hilversum een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Hilversum Oost. De twee schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

foto reclame schermen Albert Heijn Riebeeck Hilversum

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn Riebeeck doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat op het reclamebord in de winkel. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. Daarnaast zult u meer lokale naamsbekendheid opbouwen.

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. Wij vertellen u graag meer over hoe u een geschikte advertentie maakt.

Adverteren in deze supermarkt is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Hilversum Oost en omstreken.


Vraag naar onze tarieven

Wenst u advertenties te plaatsen op de reclameborden in deze Albert Heijn? Neem dan gerust contact met ons op via het nummer 0627075585 of door een e-mail te sturen naar xander@adverterenbovenkassas.nl. Wij vertellen u meer over de tarieven en beantwoorden al uw vragen op gepaste wijze.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Riebeeck Hilversum

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen Albert Heijn Riebeeck Hilversum

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar voor iedereen.

Bij Albert Heijn Riebeeck Galerij Hilversum ben je verzekerd van uitstekend kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons kun je terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen. Voor alledaagse artikelen zoals wasmiddel, tandpasta, groente, fruit en brood bieden wij jou de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze.


Daarnaast vind je bij ons allerlei bijzondere producten om extra van te genieten. Natuurlijk tegen de beste prijs. Want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken.AdverterenBovenKassas.tv

Albert Heijn Riebeeck Galerij Hilversum is een sociale ontmoetingsplaats voor het Riebeeckkwartier. Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.


De twee schermen van AdverterenBovenKassas.tv hangen boven de kassa's en vormen een integraal geheel. Zo zijn ze goed zichtbaar voor alle bezoekers van Albert Heijn Riebeeck in Hilversum.

Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Het personeel is vriendelijk en klantgericht en de aanwezigheid van voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

Openingstijden

Dagelijks is Albert Heijn Riebeeck geopend van 07:00 tot 22:00

Zondag van 09:00 tot 20:00 !!

Adres: Oosterengweg 70 1212 cp Hilversum

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Riebeeck Hilversum

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen Albert Heijn Riebeeck Hilversum


foto reclame schermen Albert Heijn Riebeeck Hilversum

Kommentare


bottom of page