top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

AH Muiderbos Hoofddorp

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Muiderbos in Hoofddorp is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


AH Muiderbos Hoofddorp

Albert Heijn Muiderbos in Hoofddorp heeft ca. 88.000 bezoekers per maand en 5 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark en het zelfscanplein.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Albert Heijn Muiderbos in winkelcentrum ’t Paradijs is gelegen in het hartje van de wijk Overbos in Hoofddorp. In het overdekte winkelcentrum vindt u alles voor uw dagelijkse boodschappen.


Naast de Albert Heijn is er ook een Deen supermarkt; Twee verswinkels; Keurslagerij van Bourgondien en Bakkerij van Maanen. Maar ook Sabri Hairstyling, Shoeby, BENU apotheek, Dio drogisterij, Bloembinderij 4 Seasons Gall en Gall, AKO, New York Pizza, Chocolaterie Jachantho. Verder vindt u een Zeeman, Paradijs Opticien, Snack Paradise en Chinees restaurant Golden Paradise.


Albert Heijn Muiderbos in Hoofddorp heeft ca. 88.000 bezoekers per maand en 5 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark en het zelfscanplein.


AdverterenbovenKassas.tv AH Muiderbos Hoofddorp

Met ca. 88.000 bezoekers per maand is AH Muiderbos een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Hoofddorp. De 5 schermen in het kassapark en het zelfscanplein zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Muiderbos is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Hoofddorp.goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Muiderbos Hoofdddorp

Het verzorgingsgebied van AH Muiderbos wijk overschrijdend.


Albert Heijn Muiderbos is ruim en overzichtelijk van opzet en ademt een prettige sfeer. De nadruk van het assortiment ligt op verse producten uit alle windstreken en die zijn dan ook goed vertegenwoordigd. Kortom, zeker de moeite waard om even te gaan kijken.


Het personeel van AH Muiderbos is vriendelijk en klantgericht. Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. De gratis parking tot vlakbij de ingang is een pré en maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

Door het ruime kassapark is gekozen voor een brede omlijsting op de schermen. Door de witte omlijsting vangen de schermen extra licht en versterken ze het kassapark als een visuele checkout waar de klanten doorheen gaan. De vijf '43 inch schermen integreren mooi en vallen goed op.

Adverteren op grote beeldschermen in Hoofddorp wordt met Albert Heijn Muiderbos wel heel aantrekkelijk!

De openingstijden:

AH Muiderbos is dagelijks geopend van 07.00 tot 20.00uur

Zaterdag en Zondag van 08.00 tot 22.00u !!!


Adres AH Muiderbos: Muiderbos 140, 2134 SV Hoofddorpgoed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in Albert Heijn Muiderbos in Hoofddorp bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

--> Ga naar de campagne instellingen van Albert Heijn Muiderbos en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie.

Comments


bottom of page