top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Albert Heijn Marsmanplein Haarlem Noord

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Marsmanplein is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


Albert Heijn Haarlem Noord op het Marsmanplein


Albert Heijn Marsmanplein heeft ca. 85.000 bezoekers per maand, 4 schermen in het kassapark en bij de counter.Button klik advertentie tarief Albert Heijn Marsmanplein Haarlem Noord

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Haarlem-Noord is het grootste stadsdeel van Haarlem, zowel in oppervlak als inwonertal (56.000 inwoners). Gelegen in Haarlem biedt Winkelcentrum Marsmanplein een diversiteit van winkels en horeca. Door de ruim 36 winkels kun je hier terecht voor alle dagelijkse boodschappen, delicatessen, persoonlijke verzorging en prettige diensten.


Het nieuwe plein is onmiskenbaar het hart van de vernieuwde woonwijk geworden. Door de grote openbare parkeergarage onder het plein is het plein verkeersvrij gebleven. Ondergronds geeft de garage toegang tot de Albert Heijn Marsmanplein.

De prachtige Albert Heijn van Han Bouwens is in 2011 geheel nieuw gerealiseerd op het Marsmanplein,  tegelijkertijd met de nieuwbouw in het gebied rondom het Marsmanplein.


Albert Heijn Haarlem Noord op het Marsmanplein heeft ca. 85.000 bezoekers per maand, 4 schermen in het kassapark en bij de counter.


Foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Marsmanplein Haarlem Noord

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn Haarlem op het Marsmanplein doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt in Haarlem en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Marsmanplein in Haarlem Noord is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Haarlem Noord.


Button klik advertentie tarief Albert Heijn Marsmanplein Haarlem Noord

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Albert Heijn Marsmanplein

Foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Marsmanplein Haarlem Noord

Waar AH Bouwens voor staat

Keer op keer proberen wij te bereiken dat waar Albert Heijn Bouwens voor staat, aansluit bij de wensen van onze klanten:

"Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar".


Bij Albert Heijn Bouwens in Haarlem en Spaarndam staat de klant voorop. Daarom wordt er veel tijd geïnvesteerd in het opleiden van medewerk(st)ers. De klant verdient alle aandacht. Een product aanwijzen of extra bestellen is de normaalste zaak van de wereld. Het voorkomen van rijen voor de kassa's is één van onze belangrijkste speerpunten.


In ons uitgebreide assortiment ligt de nadruk op vers. De klanten bezoeken ons dagelijks en verwachten verse producten van goede kwaliteit en voldoende diversiteit. Daarom pakken wij breed uit in onze vers afdelingen. De BONUS-producten liggen altijd met extra aandacht uitgestald. Vaak gecombineerd met lekkere aanvullende ingrediënten, zodat de klant in staat wordt gesteld in één keer een complete maaltijd samen te stellen.


Ondernemer en gastheer Han Bouwens jr. streeft ernaar zoveel mogelijk in zijn beide supermarkten een aanspreekpunt te zijn voor zijn klanten. Naast Han Bouwens jr. lopen in de supermarkten gastvrouwen en -heren rond. U herkent ze aan hun donkerblauwe AH Bouwens jas met lichtblauw overhemd.


U kunt deze medewerk(st)ers altijd aanschieten voor vragen of opmerkingen.


Door de gratis parking in de ondergrondse parkeerplaats is het verzorgingsgebied van AH Marsmanplein wijk overschrijdend. 


AH Bouwens heeft een eigen bezorgdienst!

Geen zin of tijd om de deur uit te gaan en te sjouwen met boodschappen? Geen probleem! Bestel online en AH Bouwens bezorgt uw boodschappen op het door u gekozen tijdstip bij u thuis!


AH Bouwens heeft ook een Facebookpagina, waarop altijd de laatste nieuwtjes staan. Let's be Friends!


Service bij uw eigen AH: OV-chipkaart oplaadpunt! Hier kunt u het saldo opvragen en bestellingen van de webwinkel ophalen.  


AdverterenBovenKassas.tv

Er hangen twee schermen in het zelfscan plein, één scherm bij de kassabanden en een scherm bij de counter. Alle bezoekers van deze Albert Heijn zien de schermen.

Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Door de gratis parking in de ondergrondse parkeerplaats is het verzorgingsgebied van AH Marsmanplein wijk overschrijdend.

AH Bouwens heeft ook nog een mooie grote Albert Heijn in Spaarndam. En ook hier hangen schermen van AdverterenBovenKassas.tv. In uw campagne een prima combinatie met AH Marsmanplein


De openingstijden:

Haarlem Marsmanplein: dagelijks van 07.00 tot 22.00u

Zondag van 10.00 tot 20.00u !!!


Adres: Marsmanplein 222, 2025 DV HaarlemButton klik advertentie tarief Albert Heijn Marsmanplein Haarlem Noord

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Marsmanplein Haarlem Noord

Foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Marsmanplein Haarlem Noord

Foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Marsmanplein Haarlem Noord

Foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Marsmanplein Haarlem Noord

Comments


bottom of page