top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Albert Heijn Haaksbergen

Adverteren op schermen in AH Haaksbergen is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.

Albert Heijn Kamphuis Haaksbergen

Albert Heijn Kamphuis Haaksbergen aan de Spoorstraat in hartje centrum van Haaksbergen heeft ca. 55.000 bezoekers per maand en 2 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Haaksbergen

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Haaksbergen, je moet ervoor naar het meest zuidoostelijkste puntje van Twente, maar dan zit je wel in een van de gezelligste dorpen van de omgeving. Haaksbergen ligt bijna in Duitsland en bijna in de Achterhoek. Maar is heel erg Twents.

Shoppen in Haaksbergen is supergezellig. Slenter rustig rond en bezoek het verrassend uitgebreide winkelaanbod. Trendy kleding en schoenenshops, leuke speciaalzaken, ambachtelijke streekwinkeltjes. Even lekker in de zon op een terras, gezellig een hapje eten of zin in een ijsje? In en om Haaksbergen is dat geen enkel probleem. Er zijn genoeglijke cafés, verfrissende prijswinnende ijssalons en lekkere eetadresjes in alle soorten en maten.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Haaksbergen

Met ca. 55.000 bezoekers per maand is Albert Heijn Haaksbergen een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Haaksbergen en omstreken. De 2 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.

Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Kamphuis in Haaksbergen is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Haaksbergen.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Haaksbergen

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Haaksbergen

Albert Heijn Kamphuis Haaksbergen is per april 2020 geheel verbouwd en uitgebouwd.

De winkel is nu groter en het assortiment uitgebreid met meer verschillende producten en meer merken.”

Het parkeerprobleem is opgelost met de nieuwe ruime eigen parkeerplaatsen en een extra ingang.

Daarnaast heeft Albert Heijn Kamphuis geïnvesteerd in duurzaamheid. Alle verlichting is vervangen door LED-lampen en ook de koelsystemen en verwarming zijn energiezuinig.

Kamphuis zet verder in op ‘vers’ met onder meer een verrassend grote versafdeling. "Bijna de helft van het complete assortiment bestaat uit versproducten.”

Naast de gewone kassa’s heeft Albert Heijn Haaksbergen ook zelfscan kassas voor een snellere doorstroom bij de kassa’s.

AdverterenBovenKassas.tv:

Albert Heijn Kamphuis Haaksbergen is een sociale ontmoetingsplaats voor ondernemend en toeristisch Haaksbergen en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”

Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

Er hangen twee '43 schermen van

AdverterenBovenKassasTV in het kassapark van Albert Heijn Kamphuis. De schermen integreren mooi en worden goed gezien door vele bezoekers in deze Albert Heijn.

Adverteren in Haaksbergen en omstreken wordt met de uitzendlocatie AH Kamphuis in Haaksbergen wel heel aantrekkelijk!

De openingstijden:

Albert Heijn Kamphuis Haaksbergen: dagelijks van 07.00 tot 21.00u Zaterdag van 08:00 tot 21:00u

Zondag van 08:00 tot 18:00u !!!

Adres: Spoorstraat 30, 7481HZ, Haaksbergen

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Haaksbergen

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Haaksbergen

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Haaksbergen en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie.

Comments


bottom of page