top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

Albert Heijn Lovinkstraat Kampen

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen


Albert Heijn Lovinkstraat ca. 80.000 bezoekers per maand, 5 schermen in het kassapark. 


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Lovinkstraat Kampen

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Albert Heijn Lovinkstraat is gelegen in Kampen in het winkelcentrum Winkelplein West. Deze gezellige winkelstraat heeft de woonwijk Flevowijk-Cellesbroek-Middenwetering als verzorgingsgebied. ca. 80.000 bezoekers per maand, 5 schermen in het kassapark. 


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Lovinkstraat Kampen

Met ca. 80.000 bezoekers per maand is AH Lovinkstraat een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Kampen. De 5 schermen in het kassapark en de counter zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Lovinkstraat in Kampen is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Kampen.button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Lovinkstraat Kampen

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Lovinkstraat Kampen

Gezelligheid, volop keuze en altijd een vriendelijke glimlach. Dat vind je bij deze betrokken buurtsupermarkt: Albert Heijn Lovinkstraat Kampen.


Zoek je een bijzondere wijn of een specifieke Bonus-aanbieding? Ons behulpzame personeel loopt graag met je mee. Als klant geniet je bovendien van interessant drogisterijvoordeel, versgebakken brood en ruime openingstijden.


Wist je dat we open zijn tot tien uur ’s avonds? En de auto, die parkeer je natuurlijk gratis!


AdverterenBovenKassas.tv:

Door de hoogte van het plafond is besloten met '32 inch schermen te werken. De schermen passen hierdoor ook precies tussen de kassa 'actief' lampen. Drie schermen zijn hierdoor maximaal geïntegreerd en goed zichtbaar in het kassapark. Daarnaast hangen er nog twee schermen bij de zelfscan en de counter. Daarmee komt het totaal op 5 schermen, goed zichtbaar voor alle supermarkt bezoekers.

We gaan ons best doen om het actieve sociale leven in Kampen te attenderen op deze nieuwe mogelijkheid om te adverteren. Adverteren op grote beeldschermen in de AH Supermarkt wordt met deze uitzendlocatie wel heel aantrekkelijk!

De openingstijden:

AH Lovinkstraat in Kampen is dagelijks van 08.00 tot 22.00u Zondag van 12.00 tot 18.00u !!!


Adres AH Lovinkstraat: Lovinkstraat 20 22, 8265 BT Kampen


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Lovinkstraat Kampen

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Lovinkstraat Kampen en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Lovinkstraat Kampen


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Lovinkstraat Kampen

bottom of page