top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Albert Heijn Hoensbroek Akerstraat Noord

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Hoensbroek Akerstraat Noord is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


Albert Heijn Akerstraat Noord in Hoensbroek


Albert Heijn Kleijnen aan de Akerstraat Noord in Hoensbroek heeft ca. 65.000 bezoekers per maand en  3 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Hoensbroek Akerstraat Noord

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Hoensbroek is een stadsdeel in het NoordWesten van de gemeente Heerlen, in de provincie Limburg, in de regio Parkstad. Hoewel het inmiddels met Heerlen aaneen is gegroeid, vindt men dat men dat men in (de plaats) Hoensbroek woont en niet in Heerlen.


Hoensbroek is een apart stukje Heerlen, met prima voorzieningen. Er is een mooi zwembad, het winkelaanbod is goed en de mensen zijn vriendelijk en gastvrij. En niet te vergeten het kasteel! Daarnaast bloeit hier het verenigingsleven, waardoor o.a. de Braderie in Hoensbroek zo'n succes is geworden.


Albert Heijn Akerstraat Noord ligt, aan de Akerstraat Noord, dat de grens vormt van het stadsdeel Hoensbroek en stadsdeel Heerlerheide.


Albert Heijn Kouvenderstraat ligt in het kernwinkelgebied van Hoensbroek, waar de Kouvenderstraat één van de drukste winkelstraten in Hoensbroek is. Naast de Albert Heijn ook Zeeman, Blokker aangevuld met gezellige horeca en kwalitatief hoogwaardige lokale ondernemers betreft het hier een locatie die met recht het hart van het centrum van Hoensbroek genoemd mag worden.


Met ca. 40.000 bewoners in beide stadsdelen tesamen een prima verzorgingsgebied voor deze twee Albert Heijn supermarkten van Maurice Kleijnen.


Albert Heijn Kleijnen aan de Akerstraat Noord in Hoensbroek heeft. ca. 65.000 bezoekers per maand en 3 schermen in het kassapark.


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Hoensbroek Akerstraat Noord

Met ca. 65.000 bezoekers per maand in elke winkel, zijn Albert Heijn Akerstraat Noord en Albert Heijn Kouvenderstraat 'hotspots' als zichtlocatie voor lokale ondernemers in Hoensbroek.

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen van Hoensbroek en omgeving komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders uitspringen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt daarom als een betrouwbare keuze ervaren.

Uw boodschap op het scherm moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Albert Heijn KLeijnen in Hoensbroek is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Hoensbroek.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Hoensbroek Akerstraat Noord

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Hoensbroek Akerstraat Noord

Gewoon bij Albert Heijn Kleijnen".

Ons team staat klaar om u te verwelkomen.

Voor lekkere en verse boodschappen van gegarandeerde AH-kwaliteit kun je terecht in onze winkels in Hoensbroek. Hoewel we eigenlijk beter kunnen zeggen “jouw winkels”, want alles draait bij Albert Heijn Kleijnen om jou.

Klantgericht werken is Maurice Kleijnen – als franchisenemer van beide Albert Heijns en de Gall & Gall in Hoensbroek – met de paplepel ingegoten.

" Bij ons in de winkels heb je de keuze uit wel 15.000 artikelen, variërend van A-merken tot de goedkope AH-Basic artikelen. Stuk voor stuk van prima kwaliteit, altijd vers aangevoerd en ruim voorradig. En zo verrassend voordelig, dat iedereen bij ons slaagt.

Naast de dagelijkse boodschappen hebben we spectaculaire acties en unieke producten die je alleen bij AH-Kleijnen vindt. Kom zelf maar gezellig kijken en laat ons gerust weten hoe wij jouw persoonlijke winkelwensen waar mogen maken!

AdverterenBovenKassas.tv:

“De winkel is ook een sociale ontmoetingsplaats en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”


Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel. Drie prachtig geïntegreerde beeldschermen hangen in het kassapark en het zelfscanplein, zeer goed zichtbaar voor alle bezoekers.


De openingstijden:

Albert Heijn Akerstraat Noord: dagelijks van 08.00 tot 21.00u Zondag van 09:00 tot 20:00 !!! 


Adres: Akerstraat Noord 282, 6431 HW Hoensbroek

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Hoensbroek Akerstraat Noord


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Hoensbroek Akerstraat Noord

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving


--> Ga naar de campagne instellingen van AH Akerstraat Noord en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie

Comments


bottom of page