top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

AH Haarlemmerplein Amsterdam Centrum

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Haarlemmerplein is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


AH Haarlemmerplein


Albert Heijn Haarlemmerplein heeft ca. 86.000 bezoekers per maand en 3 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Het drukke Haarlemmerplein is het centrum van activiteit, bus, taxi, woensdagmarkt, westerpark, etc.


Voor wie Amsterdammer is, voor wie er één wil worden en voor wie een dagje gaat shoppen in deze kleine wereldstad. Het Haarlemmerplein is een fantastische locatie, zo aan de rand van de binnenstad, dichtbij West, aan het einde van de levendige Haarlemmerstraat en met de Jordaan om de hoek.


Met ca. 86.000 bezoekers per maand is AH Haarlemmerplein een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Amsterdam Centrum. De 3 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


AdverterenbovenKassas.tv AH haarlemmerplein Amsterdam Centrum

Met ca. 86.000 bezoekers per maand is AH Haarlemmerplein een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Amsterdam Centrum. De 3 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Haarlemmerplein is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Amsterdam centrum.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Haarlemmerplein Amsterdam Centrum

Uitzendlocatie Albert Heijn Haarlemmerplein in Amsterdam Centrum is met ca. 86.000 bezoekers per maand, een prachtige uitzendlocatie in het uitzendnetwerk van AdverterenBovenKassa's.

In de Albert Heijn is een leuke sfeer, volop keuze en altijd een vriendelijke glimlach. Het behulpzame personeel loopt graag met je mee als je iets zoekt. Zo doen ze dat gewoon in deze gezellige buurtsupermarkt.


Een uitgebreid assortiment buitenlandse bieren, versgebakken brood, een persmachine voor vers sinaasappelsap? Hier vind je het!

En wist je dat ze 365 dagen per jaar open zijn? Steeds tot tien uur ’s avonds.

AdverterenBovenKassas

De drie schermen van AdverterenBovenKassas zijn goed zichtbaar boven in het kassapark en de counter geplaatst. Ze worden heel goed gezien door vele bezoekers in deze drukke Albert Heijn.

Wij zijn erg blij dat we deze aantrekkelijke uitzendlocatie hebben.

Adverteren in Amsterdam Centrum op grote beeldschermen in de AH Haarlemmerplein wordt met deze uitzendlocatie wel heel aantrekkelijk!


De openingstijden:

AH Haarlemmerplein: dagelijks van 08.00 tot 22.00u

ook op Zondag !!! 


Adres AH Haarlemmerplein: Haarlemmerplein 34, 1013HS Amsterdam


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tariefComments


bottom of page