top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Albert Heijn Gytsjerk

Adverteren op schermen in AH Castelein Gytsjerk is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.

Albert Heijn Gytsjerk

Albert Heijn Gytsjerk heeft ca. 75.000 bezoekers per maand welke de 4 schermen in het kassapark en de Service Balie passeren.

button klik naar Albert Heijn Gytsjerk

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Albert Heijn Castelein in Gytsjerk gelegen aan de Haven 5.


Giekerk is een dorp in de gemeente Tietjerksteradeel, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ongeveer negen kilometer ten noordoosten van Leeuwarden.

Gytsjerk heeft historische roots dit teruggaan tot in de Middeleeuwen. Vooral vanaf het einde van de jaren zestig heeft Gytsjerk zich ontwikkeld als dorp voor forensen uit vooral Leeuwarden.


Albert Heijn Gytsjerk heeft ca. 75.000 bezoekers per maand welke de 4 schermen in het kassapark en de servicebalie passeren.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Gytsjerk

Met ca. 75.000 bezoekers per maand is AH Gytsjerk een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Gytsjerk en omstreken (Tytsjerksteradiel, Leeuwarden). De 4 schermen in het kassapark en de service balie zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren.

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Gytsjerk is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Gytsjerk en omstreken.

button klik naar Albert Heijn Gytsjerk

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Gytsjerk

GYTSJERK - Albert Heijn Gy­tsjerk is onlangs verbouwd en er is ca. 100 m2 toegevoegd aan het winkeloppervlak, nu ca. 1500m2.

Met winkelpand is in 2016 al een jarenlange wens in vervulling gegaan. “De winkel is toen van 600 m2 naar 1400 m2 gegaan, en nu dus 1500m2, waardoor er ruimte is ontstaan voor een breder assortiment en extra brede gangpaden. Wat gebleven is, is de warmte en gezelligheid. De winkel is ruim, licht en heel overzichtelijk. Hij is ontworpen naar hoe ik zelf graag zou willen winkelen”, aldus Castelein.

Er de zelfscan, zodat klanten sneller kunnen winkelen, een servicebalie, een ruime koffiehoek, een klantentoilet en een ‘kidscorner’, waar de kinderen zich prima kunnen vermaken.

“Wij krijgen van onze klanten veel positieve reacties. Ze geven aan dat ze hier op een plezierige manier kunnen winkelen,” vertelt Castelein trots.

De medewerkers van Albert Heijn Gytsjerk staan altijd klaar om de klanten de weg te wijzen. “Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Heeft u een vraag? Wij helpen graag. Moeten we even meelopen naar de auto? Dat is geen probleem. Wij staan ervoor om iedere klant tevreden de deur uit te laten gaan!”


AdverterenBovenKassas.tv

Albert Heijn Gytsjerk is een sociale ontmoetingsplaats voor recreërend en ondernemend Gytsjerk en omstreken. Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.


Drie schermen van AdverterenBovenKassas.tv hangen boven de kassa's en het zelfscanplein en vormen een integraal geheel. Bij de service balie hangt een vierde scherm waardoor alle supermarktbezoekers van AH Gytsjerk de schermen goed kunnen zien.

Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Het personeel is vriendelijk en klantgericht en de aanwezigheid van voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

Openingstijden

Op de volgende openingstijden is Albert Heijn Gytsjerk geopend:

Maandag tot Woensdag van 08:00 tot 20:00

Donderdag en vrijdag van 08:00 tot 21:00

Zaterdag van 08:00 tot 20:00

Zondag van 10:00 tot 18:00

Adres: De Haven 5, 9061 DL Gytsjerk

button klik naar Albert Heijn Gytsjerk

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Gytsjerk
foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Gytsjerk

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Gytsjerk

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Gytsjerk

Kommentare


bottom of page