top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Adverteren in een supermarkt in Lelystad

Adverteren op de schermen van supermarkt Albert Heijn Lelystad is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Deze supermarkt heeft ongeveer 70.000 bezoekers per maand. Bij AdverterenBovenKassa’s beschikken we over vier schermen in het kassapark van Albert Heijn Lelystad.


Waarom het een goed idee is om te adverteren in deze supermarkt in Lelystad


Lelystad, de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland, is een fraaie stad met bijzondere architectuur, schitterende natuurgebieden rondom en vele attracties voor alle leeftijden.goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Albert Heijn Gordiaan is gelegen in het Stadshart, het middelpunt van de stad. Het centrum heeft een combinatie van unieke speciaalzaken en grote winkelketens.


Stadshart Lelystad is gevarieerd en gezellig. Je kunt er terecht voor de leukste winkels, dagelijkse boodschappen, een nieuw kapsel, gezellige horecagelegenheden, een sfeervolle zaterdagmarkt en een leuke avond uit in het prachtige theater.


Stadshart Lelystad is gevarieerd en gezellig. Je kunt er terecht voor de leukste winkels, dagelijkse boodschappen, een nieuw kapsel, gezellige horecagelegenheden, een sfeervolle zaterdagmarkt en een leuke avond uit in het prachtige theater.


Kortom, Stadshart Lelystad is het kloppend hart van de stad, beschikt over voldoende parkeerruimte en is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer, auto en fiets.


Albert Heijn Gordiaan heeft ca. 70.000 bezoekers per maand en 4 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

AdverterenbovenKassas.tv AH Gordiaan Lelystad

Met min of meer 70.000 bezoekers per maand is AH Gordiaan een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Lelystad. De vier schermen in het kassapark en bij de counter zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker en zijn dan ook ideaal om lokale naamsbekendheid op te bouwen. Wilt u op meerdere locaties reclame maken? Wij zijn actief in heel het land, dus u kunt bij ons ook:


Door te adverteren op schermen in een Albert Heijn doet u aan branding. Voorbijgangers komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Wanneer u wilt adverteren in supermarkten mag de boodschap eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Start met adverteren

Bent u overtuigd van het nut van adverteren in deze supermarkt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en begin met reclame maken in de Albert Heijn. Voor meer informatie over de tarieven belt u naar 0627075585 of stuurt u een e-mail naar xander@adverterenbovenkassas.nl.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Gordiaan Lelystad

Gezelligheid, volop keuze en altijd een vriendelijke glimlach. Dat vind je bij deze Albert Heijn in het centrum van Lelystad.


Zoek je een bijzondere wijn of een specifieke Bonus-aanbieding? Het behulpzame personeel loopt graag met je mee. Als klant geniet je bovendien interessant drogisterijvoordeel en vooral: de allerbeste service.


Wist je dat ze 365 dagen per jaar open zijn? Elke dag weer staan we voor je klaar. Ook met versgebakken brood!

AdverterenBovenKassas.tv

In Albert Heijn Gordiaan hangen 4x '40 inch schermen. Drie daarvan in het kassapark en één in de doorgang achter de kassa's, tegenover de counter, naast de ING pin en OV pin automaat.

Met name dit laatste scherm hangt op een niet te missen plek.

Wij zijn erg blij dat we deze aantrekkelijke uitzendlocatie hebben.

Adverteren in Lelystad wordt met de schermen in Albert Heijn Gordiaan wel heel aantrekkelijk!

De openingstijden:

AH Gordiaan is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00uur

Zondag van 08.00 tot 22.00u !!!


Adres: Neringpassage 127, 8224 JB Lelystad


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Gordiaan in Lelystad en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie

Commentaires


bottom of page