top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AH Gennep

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Gennep is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


AH Gennep


Albert Heijn van der Laan in Gennep heeft ca. 55.000 bezoekers per maand en 4 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark en bij de entree.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Kleinschalig en groots genieten van winkelen doe je in Gennep! Een combinatie van de dagelijkse boodschappen en lekker even rondsnuffelen in de kleinere winkeltje is zo gemaakt!


Albert Heijn van der Laan in Gennep heeft ca. 55.000 bezoekers per maand en 4 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark en bij de entree.


AdverterenbovenKassas.tv AH Gennep

Met ca. 55.000 bezoekers per maand is AH Gennep een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Gennep. De 4 schermen in het kassapark, het zelfscan plein en bij de entree zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Gennep is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Gennep.goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AH Gennep

In AH van der Laan in Gennep vindt U het grootste assortiment in vers beleg, groenten en allerlei kruiden. Bijna alle groenten zijn ook gewassen, gesneden en panklaar verpakt.


Volop fruit van eigen bodem en van ver weg. In onze bakkerij bakken we de hele dag verse broden en knapperend stokbrood. Ook voor shampoo of medicijnen die zonder recept verkrijgbaar zijn, hoeft U nergens anders meer naar toe.


Er hangt een groot scherm goed zichtbaar bij de counter waardoor alle binnenkomende bezoekers op het scherm af lopen en de content bekijken. Daarnaast hangen er 3 schermen boven het kassapark en het zelfscanplein. De klanten van AH Gennep komen zo twee keer per bezoek met de adverteerders in aanraking. 


Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Klantvriendelijkheid is top. Genoeg parking en gratis karretjes. Als er een probleem is is er ook direct een goede oplossing. Klant is hier nog koning.


De openingstijden:

AH Gennep is dagelijks geopend van 07.00 tot 20.00uur

Zaterdag van 08.00 tot 20.00u

Zondag van 09:00 tot 17:00!!!


Adres AH Gennep: Wilhelminaplein 4, 6591 GX Gennepgoed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

bottom of page