top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

AH Frederik Hendrikstraat Amsterdam

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Frederik Hendrikstraat is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.AH Frederik Hendrikstraat in Amsterdam Centrum


Albert Heijn Frederik Hendrikstraat in Amsterdam Oud-West, ca. 100.000 bezoekers per maand, 3 schermen in het kassapark.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Albert Heijn Frederik Hendrikstraat ligt in de Frederik Hendrikbuurt. De Frederik Hendrikbuurt/Hugo de Grootbuurt ligt tussen de Singelgracht en de Kostverlorenkade, de buurt dateert eind 19e eeuw. De buurt grenst aan het centrum. De huizen in deze buurt zijn klein, maar zijn duurder dan het gemiddelde in stadsdeel West.


Bewoners: In deze buurt wonen met name veel hoger opgeleiden, en veel gezinnen met kinderen. Verder is de grote etnische diversiteit opvallend voor de buurt.


De bezoekers van deze Albert Heijn zijn bewoners van de Frederik Hendrikbuurt. .


AdverterenbovenKassas.tv AH haarlemmerplein Amsterdam

Met ca. 100.000 bezoekers per maand is AH Frederik Hendrikstraat een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Amsterdam Centrum. De 3 schermen in het kassapark en bij de entree zijn ze goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Frederik Hendrikstraat in Amsterdam Centrum is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Centrum Amsterdam.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Haarlemmerplein

Gezelligheid, volop keuze en altijd een vriendelijke glimlach. Dat vind je bij deze Albert Heijn in Amsterdam, in 2015 in een extra ruim en nieuw jasje gestoken.


Het behulpzame personeel loopt graag met je mee als je iets zoekt. Een groot assortiment versproducten en speciaalbieren, versgebakken brood, hier vind je het!


Als klant geniet je bovendien interessant drogisterijvoordeel en vooral: de allerbeste service! We staan 365 dagen per jaar voor je klaar, tot tien uur ’s avonds.


AdverterenBovenKassas.tv

De drie schermen zijn begin 2018 vernieuwd waardoor de drie '43 inch schermen ieder een ander deel van de uitzending laten zien. Dit maakt het kassapark levendiger en afwisselender. De schermen integreren mooi en worden goed gezien door vele bezoekers in deze drukke Albert Heijn. Wij zijn erg blij dat we deze aantrekkelijke uitzendlocatie in het netwerk hebben.

Adverteren in Amsterdam Frederik Hendrikbuurt op grote beeldschermen in de AH Frederik Hendrikstraat wordt met deze uitzendlocatie wel heel aantrekkelijk!


De openingstijden:

AH Frederik Hendrikstraat is dagelijks van 08.00 tot 22.00u Ook op Zondag 22:00 !!!


Adres AH Frederik Hendrikstraat: Frederik Hendrikstraat 81, 1052 HM Amsterdam

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving --> Ga naar de campagne instellingen van AH Frederik Hendrikstraat in Amsterdam en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie

Comments


bottom of page