top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Adverteren in deze supermarkt in Enschede

Adverteren in deze supermarkt in Enschede is een slim idee en is aan te raden als mediastrategie voor uw onderneming. Albert Heijn Enschede Zuid heeft ongeveer 100.000 bezoekers per maand. Bij AdverterenBovenKassa’s beschikken we over vier schermen in het kassapark van deze supermarkt.


Winkelcentrum Enschede Zuid is een aantrekkelijk winkelcentrum midden in Enschede Zuid. Het winkelaanbod is gevarieerd en compleet. Je vindt er drie supermarkten waaronder de Albert Heijn en een groot aantal speciaalzaken. De bereikbaarheid is uitstekend en het parkeren is gratis. Recent is het nog verkozen tot het beste winkelcentrum van Enschede. In het Winkelcentrum worden veel sociale activiteiten georganiseerd en persoonlijke aandacht gegeven aan haar klanten.

AWaarom zou u adverteren in deze supermarkt in Enschede?

Bij Winkelcentrum Enschede Zuid staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Mensen kunnen comfortabel en overdekt winkelen. Bewoners komen hier samen.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Enschede Zuid

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


In winkelcentrum Enschede Zuid ervaar je Twents noaberschap: zij staan niet alleen voor elkaar, maar ook en vooral voor jou klaar.


Met om en rond de 100.000 bezoekers per maand is Albert Heijn Enschede Zuid een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Enschede en omstreken. De vier schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker en bieden de perfecte mogelijkheid om uw lokale naamsbekendheid te verhogen.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord bij het adverteren in supermarkten.

Foto reclamescherm in kassapark Albert Heijn Enschede Zuid

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig zijn, dat maakt de advertentie juist krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. U kunt bovendien kiezen of u meerdere advertenties laat rouleren of een geanimeerde advertentie toont. Natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van een advertentie geven we graag advies waar nodig.


Start met adverteren in deze Albert Heijn

Bent u overtuigd van de mogelijkheden die reclame maken in een Albert Heijn biedt? Laat ons gerust weten wat uw wensen en noden zijn en wij zorgen voor een gepaste strategie volgens uw budget. Bel Daarvoor naar het nummer 0627075585 of stuur ons een e-mail via xander@adverterenbovenkassas.nl.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Enschede Zuid

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Foto reclamescherm in kassapark Albert Heijn Enschede Zuid

AH Enschede Zuid beslaat meer dan 2300 vierkante meter met het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn, vol vers, gemak en voordeel.


“Een winkel vol met verse groenten, vers fruit en verse sappen en maaltijden. Alles vers en nog voordelig ook.


Een volwaardige supermarkt met een zeer groot assortiment en de mogelijkheid tot zelfservice. Je kijkt je ogen uit in deze nieuwe winkel. Hier wordt een compleet Albert Heijn-assortiment aangeboden met lokale producten.

AdverterenBovenKassas.tv:

Albert Heijn Enschede Zuid is een sociale ontmoetingsplaats voor bewoners, ondernemers en bezoekers van Enschede Zuid en natuurlijk is deze Albert Heijn lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”

Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

Er hangen vier '43 schermen van AdverterenBovenKassasTV in het kassapark van Albert Heijn Enschede Zuid. De back2back schermen in het midden van het zelfscan plein zijn goed zichtbaar. De twee andere schermen hangen bij de beide traditionele kassa's. De schermen integreren mooi en worden goed gezien door vele bezoekers in deze Albert Heijn.

Adverteren in AH Enschede Zuid en omstreken wordt met de uitzendlocatie AH Enschede Zuid in Winkelcentrum Enschede Zuid wel heel aantrekkelijk!

De openingstijden:

AH Enschede Zuid: dagelijks van 08.00 tot 20.00u Zondag van 12:00 tot 20:00u !!!

Adres: Wesseler-Nering 20B, 7544 JB Enschede

Foto reclamescherm in kassapark Albert Heijn Enschede Zuid

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Enschede Zuid

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Enschede Zuid en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie.

Foto reclamescherm in kassapark Albert Heijn Enschede Zuid

Comments


bottom of page