top of page
abk logo basis linkedin.png

AdverterenBovenKassas.TV

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AH Enschede Zuid

Adverteren op schermen in AH Enschede Zuid is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.

AH Enschede Zuid in Enschede

Albert Heijn Enschede Zuid heeft ca. 100.000 bezoekers per maand en 4 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Winkelcentrum Enschede Zuid is een aantrekkelijk winkelcentrum midden in Enschede Zuid. Het winkelaanbod is gevarieerd en compleet. Je vindt er drie supermarkten en een groot aantal speciaalzaken. De bereikbaarheid is uitstekend en het parkeren is gratis. Recent is het nog verkozen tot het beste winkelcentrum van Enschede. In het Winkelcentrum worden veel sociale activiteiten georganiseerd en persoonlijke aandacht gegeven aan haar klanten.


Bij Winkelcentrum Zuid staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Mensen kunnen comfortabel en overdekt winkelen. Bewoners komen hier samen

In winkelcentrum Enschede Zuid ervaar je Twents noaberschap: zij staan niet alleen voor elkaar, maar ook en vooral voor jou klaar.

AdverterenbovenKassas.tv AH Wijhe

Met ca. 100.000 bezoekers per maand is AH Enschede Zuid een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Enschede en omstreken. De 4 schermen in het kassapark zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.

Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Enschede Zuid is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Enschede.

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

AdverterenbovenKassas.tv AH Haaksbergen

AH Enschede Zuid beslaat meer dan 2300 vierkante meter met het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn, vol vers, gemak en voordeel.


“Een winkel vol met verse groenten, vers fruit en verse sappen en maaltijden. Alles vers en nog voordelig ook.


Een volwaardige supermarkt met een zeer groot assortiment en de mogelijkheid tot zelfservice. Je kijkt je ogen uit in deze nieuwe winkel. Hier wordt een compleet Albert Heijn-assortiment aangeboden met lokale producten.

AdverterenBovenKassas.tv:

Albert Heijn Enschede Zuid is een sociale ontmoetingsplaats voor bewoners, ondernemers en bezoekers van Enschede Zuid en natuurlijk is deze Albert Heijn lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”

Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

Er hangen vier '43 schermen van AdverterenBovenKassasTV in het kassapark van Albert Heijn Enschede Zuid. De back2back schermen in het midden van het zelfscan plein zijn goed zichtbaar. De twee andere schermen hangen bij de beide traditionele kassa's. De schermen integreren mooi en worden goed gezien door vele bezoekers in deze Albert Heijn.

Adverteren in AH Enschede Zuid en omstreken wordt met de uitzendlocatie AH Enschede Zuid in Winkelcentrum Enschede Zuid wel heel aantrekkelijk!

De openingstijden:

AH Enschede Zuid: dagelijks van 08.00 tot 20.00u Zondag van 12:00 tot 20:00u !!!

Adres: Wesseler-Nering 20B, 7544 JB Enschede

AH Haaksbergen

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Enschede Zuid en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie.


bottom of page