top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

AH Emmeloord LangeNering

Adverteren op de schermen in Albert Heijn LangeNering is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


AH LangeNering Emmeloord


AH LangeNering heeft ca. 80.000 bezoekers per maand en 3 schermen in het kassapark.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Albert Heijn LangeNering in Emmeloord is al sinds 2009 in ons netwerk en in oktober 2016 geheel geupgrade naar de toen laatste ah winkelformule.


Emmeloord is het Stadshart van de Noordoostpolder en omgeving. In de winkelstraat ‘De Lange Nering’ vind je een leuke mengeling van bekende ketens zoals de Albert Heijn maar juist ook speciale boetieks met mode-, lifestyle- en/of fooditems die je niet overal vindt. Van stoere jeans tot modeboeken, zakelijke kostuums tot designlampen, zwierige jurkjes tot hippe schoenen, horloges tot aan koffiebonen en nog veel meer...

Creeër je eigen look en geniet van de persoonlijk aandacht en service.


AH LangeNering heeft ca. 80.000 bezoekers per maand en 3 schermen in het kassapark.

AdverterenbovenKassas.tv AH Emmeloord

Met ca. 80.000 bezoekers per maand is AH LangeNering een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Emmeloord en de NoordOostPolder. Op de 3 schermen in het kassapark en de zelfscan zijn ze goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn AH LangeNering in Emmeloord is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Emmeloord.


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Albert Heijn LangeNering in Emmeloord biedt u als klant uitgebreide keuze, volop voordeel en veel winkelplezier.


Door een uitbreiding van 500 vierkante meter is er nu ruimte voor meer dan 30.000 producten! Met name het aantal verse producten is in deze formule enorm uitgebreid. Ook kunt u bij ons gebruik maken van zelfscan apparatuur: wel zo snel en gemakkelijk!


En natuurlijk kunt u nog steeds rekenen op de allerbeste service en altijd een vriendelijke glimlach.


AdverterenBovenKassas.tv

Albert Heijn Emmeloord is al sinds 2009 in ons netwerk. Door de hoge plafonds zijn de drie '43 inch schermen boven het gangpad opgehangen. Deze opstelling wordt nog niet zo lang toegepast, en alleen in de AH locaties met een hoger plafond. Met succes, want de advertenties worden nog beter gezien! Wij zijn erg blij dat we deze aantrekkelijke uitzendlocatie hebben.

Wij zijn erg blij dat we deze aantrekkelijke uitzendlocatie hebben.

Het personeel is vriendelijk en klantgericht. Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Ruime en voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

De openingstijden:

AH LangeNering: dagelijks van 08.00 tot 22.00 uur Zondag gesloten 


Adres AH LangeNering: Lange Nering 200, 8302 EZ Emmeloord


goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tariefComentarios


bottom of page