top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Albert Heijn de Kok Domburg

Adverteren op schermen in AH de Kok in Domburg is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.

Albert Heijn de Kok Domburg

Albert Heijn de Kok in Domburg heeft in het hoogseizoen ca. 130.000 bezoekers per maand welke de 5 schermen in het kassapark en het zelfscan plein passeren.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn de Kok in Domburg

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Albert Heijn de Kok is gelegen aan de Traverse 2 in Domburg en is de enige supermarkt in Domburg.


Domburg is de oudste kustplaats van de provincie Zeeland. Pittoresk en mondain. Het combineert een prachtig strand met schitterende landschappen en een indrukwekkend dorpje net achter de duinen. De pure zeelucht in combinatie met het uitgestrekte bos- en duingebied zijn echte trekpleisters. Domburg is dan ook een bekend kuuroord.


Albert Heijn de Kok heeft ca. 130.000 / 65.000 bezoekers per maand (hoog/laagseizoen) , 5 schermen in het kassapark en de zelfscan.

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn de Kok in Domburg

Met ca. 130.000 bezoekers per maand is AH de Kok een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Domburg en omstreken (Walcheren). De 5 schermen in het kassapark en het zelfscan plein zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren.

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.

Adverteren op de schermen in Albert Heijn de Kok is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Domburg en omstreken.

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn de Kok in Domburg

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn de Kok in Domburg

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar voor iedereen.

Bij Albert Heijn de Kok ben je verzekerd van uitstekend kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons kun je terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen. Voor alledaagse artikelen zoals wasmiddel, tandpasta, groente, fruit en brood bieden wij jou de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze.


Daarnaast vind je bij ons allerlei bijzondere producten om extra van te genieten. Natuurlijk tegen de beste prijs. Want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken.


In een aangename omgeving de goede keuze maken.

Onze supermarkt is meer dan een plek waar je jouw boodschappen kunt doen. Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij Albert Heijn de Kok hoog in het vaandel. Geen vraag is ons te ingewikkeld, geen verzoek te moeilijk. Ook boodschappen bezorgen bij een oudere dame die slecht ter been is, is voor ons een kleine moeite. Wij willen dat onze supermarkt een plek is waar je graag komt. Zodat je op ieder moment in een aangename omgeving een goede keuze kunt maken.


Jouw supermarkt in de buurt.

Albert Heijn de Kok is bijzonder betrokken bij Domburg. Wij willen graag echt onderdeel zijn van de buurt waarin onze winkel staat.

Verzamel bij ons bijvoorbeeld alle plaatjes van jouw lokale voetbalhelden. Daarnaast werken wij nauw samen met lokale leveranciers om te zorgen dat je typisch lokale producten bij ons kunt krijgen.


AdverterenBovenKassas.tv

Albert Heijn de Kok is een sociale ontmoetingsplaats voor recreërend, ondernemend Domburg. Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.


Drie van de vijf schermen van AdverterenBovenKassas.tv hangen boven de kassa's en vormen een integraal geheel. In het zelfscanplein hangen de andere twee schermen waardoor alle supermarktbezoekers van AH Domburg de schermen kunnen zien.

Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Het personeel is vriendelijk en klantgericht en de aanwezigheid van voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt.

Openingstijden

Dagelijks is Albert Heijn de Kok geopend van 07:00 tot 21:00

Zondag van 08:00 tot 20:00 !!

Adres: Traverse 2, 4357ET Domburg

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn de Kok in Domburg

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn de Kok in Domburg
foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn de Kok in Domburg

Komentarai


bottom of page