top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Adverteren supermarkt in Utrecht

Als u wilt adverteren in een supermarkt in Utrecht, is de Albert Heijn in de Biltstraat de perfecte locatie. Adverteren op de schermen in Albert Heijn Biltstraat is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Deze vestiging van AH heeft ongeveer 65.000 bezoekers per maand en heeft twee schermen in het kassapark waarop we uw advertenties kunnen plaatsen.


Waarom is adverteren in deze supermarkt in Utrecht een slimme keuze?


De Biltstraat is een straat in de Nederlandse stad Utrecht, die de wijken Noordoost en Oost scheidt, loopt vrijwel kaarsrecht naar het oosten en is iets meer dan een kilometer lang. De Biltstraat is de populaire fietsroute naar Utrecht centrum.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Biltstraat Utrecht

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


De Biltstraat is een levendige straat met leuke horecagelegenheden, speciaalzaken en winkels voor dagelijkse boodschappen. De binnenstad van Utrecht is op loopafstand te bereiken. Ook liggen onder andere de Stadschouwburg, het Wilhelminapark en het park Lepelenburg om de hoek van deze locatie.


Albert Heijn Biltstraat 92 in Utrecht heeft ongeveer 65.000 bezoekers per maand en twee schermen in het kassapark en biedt de perfecte oplossing voor de snelle boodschap onderweg naar huis. Met andere woorden, adverteren in deze supermarkt biedt enorm veel potentieel dankzij de vele bezoekers en voorbijgangers. Dankzij de reclame op deze schermen, kunt u erg snel en efficiënt naamsbekendheid opbouwen in Utrecht.


Met ca. 65.000 bezoekers per maand is Albert Heijn Biltstraat een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Wittevrouwen en buiten Wittevrouwen. Op de twee schermen in het kassapark en de zelfscan zijn ze goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Biltstraat Utrecht

Door reclame te maken in de Albert Heijn Biltstraat in Utrecht doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling blijft uw boodschap hangen. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. Mocht u hulp willen, staan we graag voor u klaar en vertellen hoe u een effectieve advertentie kunt maken.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Biltstraat is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Utrecht Biltstraat.


Contacteer ons voor de tarieven

Wilt u graag met onze hulp reclame maken in deze supermarkt? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de tarieven. Dat kan door te bellen naar 0627075585 of door een e-mail te sturen naar xander@adverterenbovenkassas.nl. Wij vertellen u alles wat u moet weten.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Biltstraat Utrecht

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Biltstraat Utrecht

Albert Heijn Biltstraat heeft bij opening een oppervlakte van circa 700 m2 en zal in de toekomst groeien.

Liggend aan de populaire fietsroute Biltstraat biedt het filiaal de perfecte oplossing voor de snelle boodschap onderweg naar huis. Albert Heijn aan de Biltstraat is een zogeheten mandjeswinkel, gericht op fietsend publiek.

Er is voor personeel en klanten een inpandige fietsenstalling.

De nieuwe supermarkt is een winkel met veel biologische producten en een grote versafdeling. Er is dagelijks vers gebakken brood.

Het filiaal is ingericht volgens de nieuwste concepten van Albert Heijn. Zo zijn er zelfscanners en betaalpalen.

Ook zijn er twee schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark, waarvan één ook vanuit de entree zichtbaar is.


De Openingstijden


Albert Heijn Biltstraat is dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00

en op zondag 10:00 tot 22:00!


adres: Biltstraat 90 96, 3572 BH Utrecht


foto reclameschermen in kassapark Albert Heijn Biltstraat Utrecht

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Biltstraat Utrecht

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving.

--> Ga naar de campagne instellingen van Albert Heijn Biltstraat en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie.

Comments


bottom of page