top of page

AdverterenBovenKassas.TV

abk logo basis linkedin.png

u bent op de detailpagina van een uitzendlocatie

Albert Heijn Uithoorn Jos van den Berg

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Jos van den Berg is een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie.


mvg Xander


Albert Heijn Jos van den Berg in Uithoorn


Albert Heijn Jos van den Berg, ca. 75.000 bezoekers per maand. 4 Schermen in het kassapark en bij de Counter.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Uithoorn

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tariefAlbert Heijn Jos van den Berg: het meest geliefde bedrijf van Uithoorn en omgeving. Hier is de klant nog Koning, elke dag weer.


Albert Heijn Jos van den Berg in Uithoorn, gelegen in winkelcentrum Amstelplein. ca. 75.000 bezoekers per maand. 4 Schermen in het kassapark en bij de Counter.


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Uithoorn

Met ca. 75.000 bezoekers per maand is AH Jos van den Berg een interessante zichtlocatie voor lokale ondernemers in Uithoorn. De 4 schermen in het kassapark en bij het ING Pin apparaat zijn goed zichtbaar voor iedere bezoeker.


Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaker per week in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord.


Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en uw bedrijf wordt herkend. Op het moment dat de behoefte aan uw dienstverlening zich manifesteert wordt uw bedrijf als een natuurlijke betrouwbare keuze ervaren.


Uw boodschap mag eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren of een geanimeerde advertentie tonen en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen.


Adverteren op de schermen in Albert Heijn Jos van den Berg in Uithoorn is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Uithoorn.


button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Uithoorn

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Uithoorn

Albert Heijn Jos van den Berg: het meest geliefde bedrijf van Uithoorn en omgeving. Hier is de klant nog Koning, elke dag weer.

Op 13 februari 2019 opende Jos van den Berg de vernieuwde winkel. Na jaren van voorbereiding winkelt u nu in een duurzame, innovatieve supermarkt met een vloeroppervlakte van maar liefst 2.000m2.

Maandelijks verwelkomt AH van den Berg ca. 75.000 klanten. Mensen uit Uithoorn, maar ook van ver daarbuiten.

AH Jos van den Berg is geliefd bij haar klanten. Bij AH Jos van den Berg zijn er geen producten over de datum, alles is vers. En mocht het onverhoopt toch voorkomen dat de kwaliteit van het gekochte product ondermaats is, vergoeden zij altijd het aankoopbedrag. Ook zonder bon.

De uitstekende service ziet u ook terug bij de medewerkers. Zij begroeten u met een glimlach en helpen u graag wanneer u vragen heeft.

Voedingsconsulente Jeannette helpt u bijvoorbeeld bij het maken van verantwoorde keuzes terwijl Birgit u alles kan vertellen over UAD geneesmiddelen. Uiteraard staan zij ook gewoon voor u klaar wanneer u de weg naar uw product niet kan vinden.

Duurzaam Om het meest geliefde bedrijf van Uithoorn en omstreken te worden, is er meer nodig dan passievolle medewerkers, een goed en uitgebreid assortiment en een uitstekende service.

Een geliefd bedrijf, is duurzaam op alle vlakken. Daarom is onze winkel volledig gasloos en beschikken wij over een eigen warmte terugwinsysteem. Met ons ‘dry misting’ systeem onderzoeken we momenteel de mogelijkheid om het plastic gebruik op de groente en fruitafdeling te verminderen.

In de grote ruime parkeergarage kunt u gratis parkeren. Met uw winkelwagen komt u geheel overdekt via de roltrap of de lift van uw auto bij de winkels en weer terug.

Door de ruime openingstijden kunt vrijwel altijd terecht bij AH Jos van den Berg. Dagelijks is de Albert Heijn geopend van 08:00 tot 21:00 en op zondag 10:00 tot 19:00.

AdverterenBovenKassas.tv:

In het kassapark hangen vier mooi geïntegreerde beeldschermen van AdverterenBovenKassas.tv, waarvan één boven de geldautomaat van de ING heel mooi zichtbaar is bij de counter en op de looproute van de kassa naar het winkelcentrum en de parkeergarage.

Met een oppervlakte van 2.000m2 en ca. 75.000 bezoekers per maand is AH Jos van den Berg een 'hotspot' als zichtlocatie voor lokale ondernemers in Uithoorn en omgeving.

De openingstijden:

AH Jos van den Berg is dagelijks geopend van 08.00 tot 21.00uur

Zondag van 10.00 tot 19.00u !!!


Adres AH Jos van den Berg: Amstelplein 37, 1421 SB Uithoorn


foto reclame schermen in kassapark Albert Heijn Uithoorn

button klik naar advertentie tarief Albert Heijn Uithoorn

goed zichtbaar - groot lokaal bereik - voordelig tarief

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn bent u zichtbaar in de drukste sociale verkeersknooppunt in uw omgeving

--> Ga naar de campagne instellingen van AH Jos van den Berg in Uithoorn en bekijk het tarief van deze uitzendlocatie

תגובות


bottom of page