Bruna Nachtegaalstraat Utrecht

January 10, 2019

Bruna Nachtegaalstraat in Utrecht, een kleine winkel, vol grote verhalen; dat is Bruna Nachtegaalstraat. Bruna Instore scherm achter de kassa, goed zichtbaar voor iedere bezoeker, 25.000 bez/mnd. 

In de Utrechtse Nachtegaalstraat, Burgemeester Reigerstraat en Biltstraat bruist het van de bedrijvigheid. Je vind er niet alleen veel leuke winkels, maar ook veel leuke andere bedrijven en bedrijfjes.

 

Bruna is een authentiek, Nederlands merk met een naamsbekendheid van 97%. Uitnodigend voor een bijzonder brede doelgroep.

Daarop is het goed geprijsde en actuele assortiment dan ook afgestemd, net als de aantrekkelijke, eigentijdse winkelinrichting.

 

De typische Bruna sfeer beschouwen we als een wezenlijk onderdeel. Bruna is persoonlijk, Bruna vernieuwt en inspireert en staat zo aan de basis van een groeiend aantal loyale Bruna klanten.

 

De wens van de klant staat bij Bruna centraal. 

 

- Bij Bruna loopt een klant tevreden en blij de winkel uit.

- Onze klant heeft meer gekregen dan verwacht.

- Het is voor klanten belangrijk dat ze altijd op Bruna kunnen rekenen

- Online en in de winkels.

- Onze klanten zijn geïnspireerd door assortiment, omgeving en bovenal de ondernemer.

- Dat maakt van gewone klanten, trouwe klanten.

- Dat is ook noodzakelijk om de continuïteit op langere termijn te waarborgen.

 

Door te adverteren op het instore scherm in de Bruna winkels doet u aan branding. Mensen komen vaak in de Bruna en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

 

Adverteren op de instore schermen bij Bruna is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn. 

 

Online offerte tool: Bruna Nachtegaalstraat

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn of de Bruna doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AdverterenBovenKassas.tv

0627075585

Robbenoordbos 2

©2017 by AdverterenBovenKassas.tv