AH Zaltbommel

September 18, 2019

Albert Heijn Zaltbommel is de grootste supermarkt van de Bommelerwaard en behoort tot de grootste Albert Heijn winkels in Nederland, ca. 150.000 bezoekers per maand. 4 Schermen in het kassapark en zelfscan.

 

Albert Heijn Zaltbommel: De grootste supermarkt in de Bommelerwaard. Wij hechten veel waarde aan service. "Onze slogan is niet voor niets: Service met een lach".

 

Albert Heijn Zaltbommel is sinds 1989 gevestigd in Zaltbommel als franchisevestiging. In deze geweldige Albert Heijn is er altijd iets extra’s voor de klant te vinden zoals veel extra unieke acties.

 

 

"Wij bieden u een groot assortiment aan betaalbare dagelijkse boodschappen en daarnaast ook onze excellent producten die de maaltijd weer net iets meer geven.

 

In onze winkel hebben wij bijzondere producten op onze Grill & Steak en de uitgebreide Wijn afdeling. In onze bakkerij wordt de gehele dag vers brood afgebakken.

 

Er is voldoende parkeergelegenheid en op het ruime parkeerterrein vindt u de glasbak en oliecontainer waar u terecht kunt om uw afval gescheiden in te leveren.

 

Wij hanteren ruime openingstijden: ma t/m za 8:00- 21:00 uur om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Mocht u via internet uw boodschappen willen bestellen en deze bij ons Pick up Point afhalen, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Ons team staat klaar om u te verwelkomen:

Gewoon bij Albert Heijn Zaltbommel".

 

 

In het kassapark hangen vier mooi geïntegreerde beeldschermen van AdverterenBovenKassas.tv, waarvan twee boven de zelfscan.  

 

Met een oppervlakte van ca 2.800m2 en ca. 150.000 bezoekers per maand is AH Zaltbommel een 'hotspot' als zichtlocatie voor lokale ondernemers in het verzorgingsgebied van AH Zaltbommel. Het verzorgingsgebied is veel groter dan alleen Zaltbommel.

 

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen van Zaltbommel en omgeving komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders uitspringen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

 

Adverteren op de schermen in Albert Heijn AH Zaltbommel is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Zaltbommel. 

 

Adres: Steenweg 8a, 5301 HL Zaltbommel

 

Contactgegevens voor reclameuitingen en tarieven: uitzendlocatie AH Zaltbommel

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn of de Bruna doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AdverterenBovenKassas.tv

0627075585

Robbenoordbos 2

©2017 by AdverterenBovenKassas.tv