AH Spaarndam

November 8, 2018

Albert Heijn in het dorp Spaarndam, is gelegen in het recreatiegebied Spaarnwoude tussen Haarlem en Amsterdam, ca. 53.000 bezoekers per maand, 3 schermen in het kassapark. 

 

 

Albert Heijn in het dorp Spaarndam, is gelegen in het recreatiegebied Spaarnwoude tussen Haarlem en Amsterdam, ca. 53.000 bezoekers per maand, 3 schermen in het kassapark.

 

Op 8 november 2018 is de nieuwe supermarkt geopend. We zijn erg blij dat ook in deze nieuwe AH vestiging is gekozen voor de schermen van AdverterenBovenKassasTV.  

 

Generaties lang is de supermarkt van de familie Bouwens in Spaarndam gevestigd. De nieuwbouw nu vormt het hart van een nieuw winkelcentrum aan de rand van het dorp. Bouwens is trots: ,,Ik vind de opening van deze supermarkt vooral voor mijn vader belangrijk. Ik heb hem dat ooit beloofd.’’ Hij komt uit een familie van Spaarndammers en is met ziel en zaligheid aan het dorp verbonden. 

 

Het is een ruim gesorteerde supermarkt met een dorps karakter en een werelds aanbod. Het personeel is vriendelijk en klantgericht zoals dat gaat in een dorp, ze kennen de klanten. Het is een fijne winkel om boodschappen te doen.

 

Door de grote ruime parking is het comfortabel boodschappen doen bij deze Albert Heijn.

 

Met ca. 53.000 bezoekers per maand, is AH Spaarndam een buurt super. Er hangen 3 schermen in het kassapark en de zelfscan, goed zichtbaar voor iedere bezoeker. 

 

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Uw boodschap moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

 

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Spaarndam is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Spaarndam en omstreken. 

 

Een goede combinatie met:

- AH Marsmanplein (Haarlem-Noord)

- AH Zwanenburg.

 

 

Adres: Lageweg 1, 2064 KZ Spaarndam

 

Contactgegevens voor reclameuitingen en tarieven: uitzendlocatie Albert Heijn Spaarndam

 

 

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn of de Bruna doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AdverterenBovenKassas.tv

0627075585

Robbenoordbos 2

©2017 by AdverterenBovenKassas.tv