AH Santhorst Leiderdorp

February 13, 2018

Online offerte tool

 

Albert Heijn Santhorst is gelegen aan de Laan van Ouderzorg in winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp, ca. 120.000 bezoekers per maand, 4 schermen in het kassapark. 

 

Albert Heijn Santhorst is gelegen in Leiderdorp winkelcentrum Santhorst, gelegen aan de Van Diepeningenlaan en Laan van Ouderzorg in Leiderdorp.  

 

Ruim, modern en overzichtelijk. De Albert Heijn supermarkt op het Leiderdorpse winkelcentrum Santhorst heeft een totale metamorfose ondergaan. De AH Santhorst heeft er 500 vierkante meter vloeroppervlakte bij gekregen en meet nu 1.600 vierkante meter. Niet alleen zijn er veel meer producten bijgekomen – in totaal zijn het er nu meer dan 30.000 – maar de extra ruimte is ook gebruikt voor bredere paden. Wat de zaak prettig overzichtelijk maakt. De grotendeels open plafonds geven de winkel een luchtig en modern uiterlijk.

 

Ook zijn er schermen van AdverterenBovenKassas.tv in de nieuwe winkel in het kassapark opgenomen. Door de hoogte van het plafond is besloten om met '32 inch schermen te werken. De vier schermen zijn hierdoor maximaal geïntegreerd en goed zichtbaar voor alle supermarkt bezoekers.

 

Ter gelegenheid van de opening verwende Koelman drie lokale goede doelen. De Oranjevereniging Leiderdorp, Buurtvereniging Zijlkwartier en Fietsmaatjes LeidenLeiderdorp kregen ieder een volle winkelwagen aan producten cadeau.

 

Wij zijn erg blij dat we deze aantrekkelijke uitzendlocatie hebben.

Het personeel is vriendelijk en klantgericht. Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Ruime en voldoende parking direct bij de winkel maakt het een makkelijk bereikbare supermarkt. 

 

Adverteren in Leiderdorp wordt met deze grote beeldschermen in AH Santhorst wel heel aantrekkelijk!

 

Goede combinatie met:

AH Rijnsburg 

 

 

Adres: Laan van Ouderzorg 2-8, 2352 HT Leiderdorp

 

Contactgegevens voor reclameuitingen en tarieven: uitzendlocatie Albert Heijn Santhorst

 

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

ADVERTERENBOVENKASSAS.TV