AH Ommen

November 15, 2019

Albert Heijn Ommen is een mooie grote winkel. De prachtige omgeving trekt jaarlijks vele toeristen.

ca. 80.000 bezoekers per maand en 5 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

 

 

AH Gommers: "De dingen die we doen, doen we goed!"

 

 

De missie van Gommers betreft 3 speerpunten:

 

De winkel:

Een winkel bieden die inspireert en verrast. Dat is het motto van Gommers Retail. Met een aantrekkelijk en passend assortiment, spraakmakende acties, actuele menu-suggesties en aandacht voor lokale producten.

 

De winkels AH Ommen en AH Vaassen zijn volledig van nu. Je kunt contactloos betalen, zelf scannen en online bestellen.

 

De klant:

Als klant wordt je begrepen en geholpen. Je proeft de goede sfeer. Medewerkers en management zijn herkenbaar en aanspreekbaar en bieden pro-actief hulp aan.

 

De medewerker:

Onze teams zijn betrokken, werken goed samen en leveren kwaliteit. We hebben een mix aan ervaring en jonge instroom, waarmee we onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen.

 

AdverterenBovenKassas.tv:

“De winkel is ook een sociale ontmoetingsplaats en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”

 

In het kassapark hangen drie prachtig geïntegreerde beeldschermen van AdverterenBovenKassas.tv, zeer goed zichtbaar voor alle bezoekers.  

Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

 

Met ca. 80.000 bezoekers per maand, en nog wel meer in het zomerseizoen, is AH Ommen een 'hotspot' als zichtlocatie voor lokale ondernemers in Ommen.

 

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen uit Ommen en omgeving komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders uitspringen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Uw boodschap op het scherm moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

 

Adverteren op de schermen in Albert Heijn AH Ommen is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Ommen. 

 

Adres: Haven Noord 1, 7731 GZ Ommen

 

Contactgegevens voor reclame uitingen en tarieven: uitzendlocatie AH Ommen

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

ADVERTERENBOVENKASSAS.TV