AH Kaatsheuvel

January 15, 2020

Albert Heijn Den Hartog in Kaatsheuvel is een prachtige ruime winkel. ca. 100.000 bezoekers per maand en 4 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

 

 

Nieuwbouw Albert Heijn combineert supermarkt met horeca- en hotelfunctie

 

Versbeleving, dat staat centraal in de ‘nieuwe’ Albert Heijn van Kaatsheuvel.

 

Dit gecombineerd in een nieuw supermarkt-, food- en gastvrijheidsconcept.

 

Het leveren van hoge kwaliteit voedsel, het halveren van voedselverspilling en de klant bewust maken van ons voedsel, dat zijn de doelstellingen van de AH Den Hartog.

 

‘’Hiermee kunnen we eveneens inspelen op de steeds hogere eisen die de hedendaagse klant stelt aan producten en diensten’’.

 

De ultramoderne Albert Heijn supermarkt met een horeca gelegenheid is een plek waar gasten kunnen genieten van dagvers bereide maaltijden die zij ter plekke kunnen consumeren of mee kunnen nemen.

 

De nieuwe supermarkt voldoet aan alle wensen van de klant. Hiermee wordt gegarandeerd dat ook de komende jaren klanten kunnen blijven genieten van een mooie winkelervaring.

 

Tot slot is op de eerste verdieping een modern en fris hotelconcept genaamd GuestHouse Hotel gerealiseerd, dit concept bevat 69 kamers en stelt eveneens de foodbeleving centraal.

 

Met het nieuwe horecaconcept wil Albert Heijn Kaatsheuvel de huidige voedselverspilling te lijf gaan en minimaal met de helft reduceren, aldus den Hartog.

 

“De producten die veel supermarktgasten niet nemen, omdat deze ‘tegen de datum’ aanzitten, zullen nu door onze koks worden verwerkt in dagverse maaltijden en menu’s”.

 

In de opzet en uitvoering van het nieuwe informele restaurant zal worden samengewerkt met OOKs Hospitality & Leisure, dit bedrijf zal ook de exploitatie van het GuestHouse Hotel voor haar rekening nemen.

 

“In retail en hospitality moeten we met de tijd meegaan, aldus Coen Schelfhorst, directeur van OOKs. “In de samenwerking met Albert Heijn Kaatsheuvel, al jaren de toonaangevende supermarkt in Kaatsheuvel, brengen we de wereld van retail, food en gastvrijheid bij elkaar. Daarnaast vertellen we op een bijzondere wijze, het verhaal van het verleden, heden en de toekomst van ons voedsel”.

 

Er bestaat ook een behoorlijke vraag naar hotelkamers in de regio en hier spelen we met dit belevingsconcept op in.

 

AdverterenBovenKassas.tv:

“De winkel is ook een sociale ontmoetingsplaats en natuurlijk zijn wij lokaal betrokken, mede door het ondersteunen van verenigingen en vrijwilligers.”

 

In het kassapark hangen vier prachtig geïntegreerde beeldschermen van AdverterenBovenKassas.tv, zeer goed zichtbaar voor alle bezoekers.  

Met de schermen van AdverterenBovenKassas.tv bieden we een platvorm voor de lokale ondernemers om zichtbaar te zijn in onze winkel.

 

Met ca. 100.000 bezoekers per maand is AH Kaatsheuvel een 'hotspot' als zichtlocatie voor lokale ondernemers in Kaatsheuvel.

 

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen uit Kaatsheuvel en omgeving komen vaak in de supermarkt en zien de advertenties op de schermen met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling van bezoekers die hun boodschappen doen en het zien van de adverteerders op de schermen, blijf de boodschap van de adverteerders veel beter hangen.

 

"De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders uitspringen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Uw boodschap op het scherm moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

 

Adverteren op de schermen in Albert Heijn Kaatsheuvel is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Kaatsheuvel". 

 

Adres: Gasthuisstraat 124, 5171 GJ Kaatsheuvel

 

Contactgegevens voor reclame uitingen en tarieven: uitzendlocatie AH Kaatsheuvel

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn of de Bruna doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AdverterenBovenKassas.tv

0627075585

Robbenoordbos 2

©2017 by AdverterenBovenKassas.tv