AH Hoensbroek Kouvenderstraat

October 26, 2019

Albert Heijn Kleijnen aan de Kouvenderstraat in Hoensbroek is onlangs vernieuwd en ingericht volgens de laatste snufjes van Albert Heijn. ca. 65.000 bezoekers per maand en  2 schermen van AdverterenBovenKassas.tv in het kassapark.

 

Voor lekkere en verse boodschappen van gegarandeerde AH-kwaliteit kun je terecht in onze winkels aan de Kouvenderstraat en Akerstraat Noord in Hoensbroek. Hoewel we eigenlijk beter kunnen zeggen “jouw winkels”, want alles draait bij Albert Heijn Kleijnen om jou.

 

Klantgericht werken is Maurice Kleijnen – als franchisenemer van beide Albert Heijns en de Gall & Gall in Hoensbroek – met de paplepel ingegoten.

 

" Bij ons in de winkels heb je de keuze uit wel 15.000 artikelen, variërend van A-merken tot de goedkope AH-Basic artikelen. Stuk voor stuk van prima kwaliteit, altijd vers aangevoerd en ruim voorradig. En zo verrassend voordelig, dat iedereen bij ons slaagt.

 

Naast de dagelijkse boodschappen hebben we spectaculaire acties en unieke producten die je alleen bij AH-Kleijnen vindt. Kom zelf maar gezellig kijken en laat ons gerust weten hoe wij jouw persoonlijke winkelwensen waar mogen maken!

 

Ons team staat klaar om u te verwelkomen:

Gewoon bij Albert Heijn Kleijnen".

 

 

In het kassapark hangen twee mooi geïntegreerde beeldschermen van AdverterenBovenKassas.tv, zeer goed zichtbaar voor alle bezoekers.  

 

Met ca. 65.000 bezoekers per maand in eke winkel zijn AH Kouvenderstraat en AH Akerstraat lokale 'hotspots' als zichtlocaties voor lokale ondernemers in Hoensbroek.

 

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding. Mensen van Hoensbroek en omgeving komen vaak in de supermarkt en zien uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap. De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders uitspringen. Uw bedrijf wordt herkend en wordt daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Uw boodschap op het scherm moet daarom ook eenvoudig en duidelijk zijn, dat maakt hem krachtig. Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn. Helemaal niet zelfs. U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren en natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

 

Adverteren op de schermen in Albert Heijn AH KLeijnen is dus een slimme keuze en onmisbaar in elke mediastrategie. Kortom, een super locatie voor bedrijven die goed zichtbaar willen zijn in Hoensbroek. 

 

Adres: Kouvenderstraat 100, 6431HH Hoensbroek

 

Contactgegevens voor reclame uitingen en tarieven: uitzendlocatie AH Kleijnen

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

ADVERTERENBOVENKASSAS.TV