AH Frederik Hendrikstraat Amsterdam

January 31, 2013

Uitzendlocatie Albert Heijn Frederik Hendrikstraat in Amsterdam Oud-West is met ca. 100.000 bezoekers per maand, een prachtige uitzendlocatie in het uitzendnetwerk van AdverterenBovenKassa's. 

 

Albert Heijn Frederik Hendrikstraat ligt in de Frederik Hendrikbuurt. De Frederik Hendrikbuurt/Hugo de Grootbuurt ligt tussen de Singelgracht en de Kostverlorenkade, de buurt dateert eind 19e eeuw. De buurt grenst aan het centrum. De huizen in deze buurt zijn klein, maar zijn duurder dan het gemiddelde in stadsdeel West.

Bewoners: In deze buurt wonen met name veel hoger opgeleiden, en veel gezinnen met kinderen. Verder is de grote etnische diversiteit opvallend voor de buurt.

 

De bezoekers van deze Albert Heijn zijn bewoners van de Frederik Hendrikbuurt. .

 

Gezelligheid, volop keuze en altijd een vriendelijke glimlach. Dat vind je bij deze Albert Heijn in Amsterdam, in 2015 in een extra ruim en nieuw jasje gestoken.

Het behulpzame personeel loopt graag met je mee als je iets zoekt. Een groot assortiment versproducten en speciaalbieren, versgebakken brood, hier vind je het!

Als klant geniet je bovendien interessant drogisterijvoordeel en vooral: de allerbeste service! We staan 365 dagen per jaar voor je klaar, tot tien uur ’s avonds.

 

De drie schermen zijn begin 2018 vernieuwd waardoor de drie '43 inch schermen ieder een ander deel van de uitzending laten zien. Dit maakt het kassapark levendiger en afwisselender. De schermen integreren mooi en worden goed gezien door vele bezoekers in deze drukke Albert Heijn. Wij zijn erg blij dat we deze aantrekkelijke uitzendlocatie hebben.

 

Adverteren in Amsterdam Frederik Hendrikbuurt op grote beeldschermen in de AH Frederik Hendrikstraat wordt met deze uitzendlocatie wel heel aantrekkelijk!

Goede combinatie met:

- AH Haarlemmerplein (Amsterdam Centrum)

- AH Stadionplein (Amsterdam oud-zuid)

 

Adres: Frederik Hendrikstraat 81, 1052 HM Amsterdam

 

Contactgegevens voor reclameuitingen en tarieven: uitzendlocatie Albert Heijn Frederik Hendrikstraat

 

 

 

Please reload

Uw Advertentie

Door te adverteren op schermen in de Albert Heijn of de Bruna doet u aan branding.

 

Mensen komen vaak in de supermarkt en zien dus uw advertentie met grote regelmaat. Herhaling is het sleutelwoord. 

 

Door de continue herhaling beklijft uw boodschap.

 

De behoefte aan uw dienst wordt ongemerkt gevoed en op het moment dat de behoefte zich manifesteert en er gezocht wordt op google, zal uw bedrijf er tussen alle andere aanbieders bovenuit springen. 

 

Uw bedrijf wordt herkend en wordt vooral daarom als een betrouwbare keuze ervaren. 

 

Zorg voor een eenvoudige en duidelijke boodschap in uw advertentie, dat maakt hem krachtig.

 

Dit wil niet zeggen dat uw advertentie statisch moet zijn.

 

Helemaal niet zelfs!

U kunt uw advertentie zo vaak wisselen als u maar wilt, u kunt meerdere advertenties tegelijkertijd rouleren, u kunt ook een filmpje tonen.

 

En natuurlijk kunt u uw advertenties plannen. 

Ik hoop dat uw campagne voldoet aan uw verwachting en wens u veel succes!

mvg Xander

AdverterenBovenKassas.tv

0627075585

Robbenoordbos 2

©2017 by AdverterenBovenKassas.tv